ValtaGroup Oy

Kotisiivooja Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 18.10.2023, 12:00
  • Suljettu 26.10.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kotisiivooja Tampereelle

Haemme tuetun asumisen palveluita tuottavalle asiakkaallemme osa-aikaista

KOTISIIVOOJAA Tampereen alueelle.

Työtehtävät pitävät sisällään asiakkaiden kotien siisteydestä huolehtimista, kuten imurointi, petivaatteiden vaihto, pölyjen puhdistaminen, keittiön ja kylpytilojen puhdistus.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai voit olla alan uusi tulokas. Tärkeintä on, että olet luotettava, ahkera ja huolellinen työssäsi sekä pystyt kommunikoimaan asiakkaan luona suomen kielellä. Työssä tarvitaan myös asiakaspalvelutaitoja. B-ajokortti on välttämätön.

Työ on osa-aikainen päivätyö, työaika sijoittuu n. klo 8.00-16.00 välille. Palkkaus on tes:n mukainen. Haemme pitkäaikaista tekijää.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekäs: p. +358401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

ValtaGroup – Rekrytointien ratkaisija. ValtaGroup on kumppaninne onnistuneeseen rekrytointiin. Haluamme päästä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen niin työnantajan kuin työnhakijankin kannalta. Tarjoamme asiantuntijapalveluita rekrytointien ja suorahakujen, sekä henkilöstövuokrauksen parissa valtakunnallisesti. Autamme asiakkaitamme kaikilla toimialoilla löytämään tarvitsemanne osaajan. Aito välittäminen on toimintamme perusta.

 

 

Osaamisalue: