Instru optiikka Oy

Myyjä 30h/vko, Nissen Kemi

  • Sijainti Kemi
  • Julkaistu 17.11.2022, 10:00
  • Suljettu 04.12.2022, 23:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myyjä 30h/vko, Nissen Kemi

Saisimmeko sydämesi sykkimään optiselle alalle? 

Haluaisitko olla osana optisen alan näköalapaikkaa ja oppia näönhuollon edelläkävijältä uusinta uutta niin tyyliin kuin silmäterveyteen liittyen? Hyppää mukaan monipuoliseen   optiseen maailmaan omana itsenäsi. Tuothan mukanasi roppakaupalla positiivista asennetta, sekä aitoa intoa iloiseen ja asiantuntevaan myyntityöhön. Me koulutamme sinusta optisen alan monitaitajan ja tarjoamme työkaluina laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita sekä alan viimeisintä teknologiaa.

 

Tule mukaan Kemin kivaan tiimiimme! 

Meillä myyjänä pääset yhteistyössä optometristien kanssa valitsemaan asiakkaillemme parhaiten sopivat näkemisen ratkaisut laajasta palveluvalikoimastamme. Huolehdit kokonaisvaltaisesti asiakkaistamme ja omalla toiminnallasi varmistat onnistuneen asiakaskokemuksen. Myyntityön lisäksi, pääset tekemään näöntutkimukseen liittyviä esitutkimuksia ja käyttämään alan kehittyneintä teknologiaa apunasi.  

 Sovit huipputiimiimme, jos sydämesi sykkii

  • Halulle oppia uutta
  • Tyylikkäille tuotteille
  • Tavoitteelliselle myyntityölle ja asiakkaiden odotusten ylittämiselle  

Tämän lisäksi edellytämme, että sinulla on intoa ja halua oppia optisesta alasta, kehyksistä ja linsseistä aina viimeisimpään teknologiaan työssämme. Rohkea ja iloinen asenne, tiivis yhteistyö ja toisten innostaminen ovat meille tärkeitä ja odotamme niitä myös sinulta. Haemme tiimiimme oma-aloitteista tiimipelaaja, jolla hymy ei hyydy vilkkaimpinakaan päivinä. Edellytämme näyttöä myyntityöstä, mutta kokemusta tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja motivaatio – näytäthän sen jo hakemuksessasi! Kattava perehdytyksemme sekä kouluttautumismahdollisuudet kasvattavat sinusta optisen alan asiantuntijan. Monipuoliset urapolkumme tarjoavat myös kasvun mahdollisuuden työssäsi. Meillä saat haastaa itseäsi, kehittyä, vaikuttaa ja nauttia monipuolisesta työstä! Huomioithan, että optisella alalla edellytetään terveydenhuollon ammattilaisilta tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Meillä saat:

  • Parhaat työkamut
  • Kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden päivittää osaamistasi erilaisilla koulutuksilla
  • Hyvät etenemismahdollisuudet
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Liikunta- ja kulttuuriedun
  • Mehiläisen laadukkaat työterveyspalvelut 
  • Erinomaiset henkilökuntaedut
  • Ja paljon muuta!

Työaika:  30 h/vko. Olethan valmis työskentelemään liikkeiden kaikkina aukioloaikoina.

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Työsuhteen tyyppi: Tehtävä on määräaikainen optintovapaan sijaisuus 31.5.2023 saakka.

Palkkaus: Palkkaus pohjautuu kaupan alan TESiin, jolloin palkkaan vaikuttaa mm. aikaisempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä

Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!  

Kiinnostuitko? Haluemme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus urasivuillamme osoitteessa www.instruoptiikka.fi/tyopaikat. Odotamme innolla hakemustasi!

Tietoa Instru Optiikasta

Me Instru Optiikka Oy:ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, ja toivotamme kaikki uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme vakaa ja ihmiskeskeinen työnantaja, jonka toimintaa ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana. Instru Optiikan alla toimii Instrumentarium, Nissen sekä KEOPS. Moni meistä työskentelee sekä Instrumentariumissa, että Nissenillä, joka tuo päivittäiseen työhön mukavaa vaihtelua.  Olemme myös osa monikansallista EssilorLuxottica -konsernia, joka mahdollistaa kansainvälisen yhteistyön ja mielenkiintoiset urapolut. EssilorLuxotticassa vastuullisuus on tärkeä osa yrityksen strategiaa. Olemme maamme markkinajohtaja, ja meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut.  

Osaamisalue: