Nurmijärven kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja, Perttulan päiväkoti

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 02.04.2024, 9:00
  • Suljettu 12.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, Perttulan päiväkoti

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA

Nurmijärvellä saat tukea opettajan työhön, sinulle sopivia kehittymismahdollisuuksia sekä mahtavan työilmapiirin – kiva tulla töihin!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Perttulan päiväkotiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 01.08.2024 alkaen 

Perttulan päiväkoti  on yksiryhmäinen talo, joka sijaitsee rauhallisella alueella luonnon lähellä. Perttulan päiväkotiin kuuluu myös koululla sijaitseva esiopetusryhmä. Haemme päiväkodille toista opettajaa. Perttulan päiväkodilla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi sekä tuoda oma osaamisesi osaksi työyhteisöämme. Olet lämpimästi tervetullut osaksi osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöämme.

Merkityksellinen työ kutsuu sinua!

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi varhaiskasvatuksen pedagogiikan kehittämisessä. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikasta, arvioinnista ja kehittämisestä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa sekä osallistut toimipaikan varhaiskasvatustyöhön ja toimintakulttuurin kehittämiseen. Odotamme sinulta vahvoja yhteistyötaitoja, sensitiivisyyttä sekä halua toimia innovatiivisesti ja yhteisöllisesti.

Nurmijärven varhaiskasvatuksessa työsi tukena ovat 

  • hyvät resurssit lasten tuen järjestelyissä konsultoivien varhaiskasvatuksen erityisopettajien ja varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajien avulla
  • varhaiskasvatuksen S2-opettajan yhteistyö
  • alueellisten varhaiskasvatuksen opettajien sekä apulaisjohtajien pedagoginen tuki 
  • varhaiskasvatuksen digiagentit
  • päiväkodeissa työskentelevät varhaiskasvatuksen toimitilahuoltajat
  • sijaisjärjestelyjä vahvistavat toimipaikkakohtaiset ryhmättömät lastenhoitajat

Tarjoamme sinulle työolosuhteet, jossa toteutuu

  • suunnitelmallinen perehdytys sekä mahdollisuus osallistua verme-ryhmiin
  • hyvän ilmapiirin työpaikka, jossa panostetaan henkilöstön työhyvinvointiin
  • koulutusmyönteisyys mahdollisuutena osallistua alan koulutuksiin tai jatkokoulutukseen työnantajan tuella
  • vahvuuksien sekä osaamisen huomioiminen osana työyhteisön ja kunnan varhaiskasvatuksen kehittämistyötä
  • tekemisen meininki ja vahva kehittämisen henki

”Nurmijärvi on sopivan kokoinen kunta ja työnantaja – meillä toteutuu yhteisöllisyys, vaikutusmahdollisuudet, rauha tehdä töitä sekä riittävä resursointi.”

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Emilia Häggman p. 040 317 4065 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus siirtymäsäännökset huomioiden. Haussa huomioidaan myös valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä tuberkuloosiselvitys. 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES osio G) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Yleiskorotettu tehtäväkohtainen palkka 1.8.2024 alkaen on 2975,01 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. OVTES osio G mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen.

Varhaiskasvatuspalvelut pilotoi 500 euron vinkkipalkkiota 12.2.-30.6.2024 uusien kelpoisten varhaiskasvatuksen opettajien, varhaiskasvatuksen sosionomien ja varhaiskasvatuksen erityisopettajien rekrytoinnissa. Lue lisää täältä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/nurmijarven-kunta/varhaiskasvatus/.

Haku avattu uudelleen ja päättyy 12.4.2024 klo 16.00, aiemmat hakemukset otetaan huomioon. Haettaviin tehtäviin tulee jättää erilliset hakemukset, yhdellä hakemuksella ei voi hakea kaikkia tehtäviä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee n. 550 ammattilaista. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta noin 2450 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä. Lisätietoa työnantajasta ja Nurmijärven varhaiskasvatuksesta https://www.nurmijarvi.fi/ 

Osaamisalue: