LEKITEK Oy tuottaa korkealaatuisia palveluja pääasiassa Lempäälän kunnalle ja Lempäälän kuntakonsernin yhtiöille yli sadan vakituisen henkilön voimin. Tehtävämme on paikallisen asuin- ja elinympäristön viihtyisyydestä ja toimivuudesta huolehtiminen. Puhtaat, turvalliset, toimivat tilat ja ympäristö kuuluvat kaikille! Lempäälä on kehityshakuinen, aktiivinen ja uudistuva kunta. Lempäälä on yksi Pirkanmaan ripeämmin kasvavista kunnista hyvien liikenneyhteyksien varrella.

LEKITEKin palveluihin kuuluvat kiinteistöhuolto- ja liikuntapaikkapalvelut, siivous-, laitos- ja välinehuoltopalvelut sekä rakentamis- ja viherpalvelut. Katso lisätiedot yrityksetä www.lekitek.fi

Etsimme nyt Lempäälään aktiivista ja innostunutta

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kiinteistöhuolto- ja liikuntapaikkapalveluiden toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä. Palvelualueella on yhteensä noin 20 vakinaista työntekijää ja heidän lisäkseen kausityöntekijöitä painottuen kesä- ja talviaikaan. Kuulut johtoryhmään ja annat tätä kautta aktiivisen panoksesi koko yhtiön toiminnan kehittämiseen. Raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla on alalle soveltuva tekninen koulutustausta ja kokemusta kiinteistöhuoltopalveluista. Olet toiminut esihenkilönä, innostut esihenkilötyöstä ja johdat porukkaasi ihmisläheisesti ja kannustavasti. Näet tärkeänä strategisten tavoitteiden jalkauttamisen käytännön toimintaan. Pystyt hallitsemaan suuria kokonaisuuksia ja kykenet toimimaan sujuvasti muuttuvassa kuntaorganisaatiossa. 

Meillä pääset osaksi hienoa joukkoa, joten hae nyt!

Saat lisätietoja soittamalla Lekitek Oy:n toimitusjohtajalle, Samuli Solmio 044 4235 537   ke 16.9 klo 9-11.00 tai ke 23.9. klo 9-11.00 lisätietoja antaa myös HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453.Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.9.2020.

Osaamisalue: ,

HRS Advisors Oy

Me HRS Advisorit voimme syystä kutsua itseämme henkilöstöalan ammattilaisiksi ja asiakkaillemme siten luotettaviksi yhteistyökumppaneiksi. Meissä yhdistyy vahva liiketoiminnan osaaminen ihmisen työkäyttäytymisen syvälliseen ymmärrykseen. Meillä on vuosien kokemus liiketoimintayksiköiden vetovastuusta, esimiestoiminnasta ja menestyksellisestä yrittäjyydestä. Olemme toimineet rekrytoinnin, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen sekä uraohjauksen saralla laajasti eri toimialoilla ja erilaisissa niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa organisaatioissa. Yrityksemme toimii Helsingissä, Tampereella ja Turussa.
www.hrsadvisors.fi