Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen kaupungin, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, Nokian kaupungin ja Ylöjärven kaupungin omistama yhtiö, joka tarjoaa vuosittain 12 miljoonaa ateriaa mm. päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja ikäihmisten asumispalveluissa.  Huolehdimme tilojen puhtaudesta ja viihtyisyydestä yli 400 kiinteistössä. 700 ammattilaistamme tekee pieniä ihmeitä joka päivä!

Olemme uudistamassa liiketoimintamalliamme keskittämällä ateriatuotantoamme ja rakennamme nyt aivan uutta tuotantokeittiö Pataa Lahdesjärvelle. Pata otetaan käyttöön syksyllä 2022 ja siellä tullaan valmistamaan kaikki Voimian päiväkoti-, koulu- ja toisen asteen ateriat, noin 33 000 ateriaa päivässä. Padassa tulee työskentelemään noin 40 ammattilaistamme apunaan viimeisimmän teknologian mukaiset koneet ja laitteet.

Etsimme nyt kehittämishakuista

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan Tampereelle rakennettavan Pirkanmaan Voimian tuotantokeittiö Padan tuotannosta ja johtamisesta.

Tuotantokeittiö Padassa valmistetaan herkullista ruokaa uusilla ja tehokkailla tuotantotavoilla ja -laitteilla erityisruokavaliot huomioiden. 

Tuotantopäällikön tehtävässä pääset mukaan uuden tuotantolaitoksen tuotantoprosessien suunnitteluun, ateriatuotekehitykseen, henkilöstösuunnitteluun ja toiminnan käynnistämiseen. Syksyllä 2022 Padasta valmistuukin jo kokkien herkulliset ateriat asiakkaille sekä kumppaneille!

Keskeiset vastuualueesi:

  • Tuotantokeittiö Padan kokonaisvaltainen toiminta ja kannattavuus, mukaan lukien lähettämö, siivous ja laitehuolto
  • Padan toiminnan johtaminen ja organisointi tuloksellisesti ja kehittävällä otteella 
  • Tuotteiden ja toiminnan laatu, arviointi ja toimitusvarmuus ympäristötavoitteet huomioiden
  • Tuotantotapojen ja -prosessien sujuvuus ja tehokkuus sekä toiminnanohjaus- ja laatujärjestelmien käyttö
  • Henkilöstöjohtaminen, toimit esihenkilönä Padan henkilöstölle
  • Asiakas- ja kumppaniyhteistyö
  • Tiivis yhteistyö mm. Elintarvikevalvonnan ja laite- ja tavarantoimittajien kanssa  
  • Asiantuntijana toimiminen erilaisissa työryhmissä

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa toimialaosaamista elintarviketeollisuudesta ja sen prosesseista, tuotantotavoista ja -laitteista. Sinulla on alaa ohjaavien keskeisten lakien, asetusten ja näihin pohjautuvien Ruokaviraston ohjeiden hyvää tuntemusta. Olet voinut toimia johtajana tai esihenkilönä teollisessa ruokatuotannossa. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä. Sinulla on vahva halu kehittää toimintaa sekä innostava ja ennakkoluuloton ote tekemiseen ja henkilöstön johtamiseen. 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä rakentamaan tuotantokeittiö Pataa toimivaksi kokonaisuudeksi yhdessä koko Voimia- tiimin kanssa. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kivan ja innostavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä saat Pirkanmaan Voimia, tuotantojohtaja Tuija Silvan p. 050 4094912 ti 17.11. klo 13-15, ke 18.11. klo 8-11 ja ke 25.11. klo 14-16 tai HRS Advisors, Jenny Blom 040 757 4348. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi palkkatoiveineen aikailematta, mutta viimeistään 6.12.

Osaamisalue: , ,

HRS Advisors Oy

Me HRS Advisorit voimme syystä kutsua itseämme henkilöstöalan ammattilaisiksi ja asiakkaillemme siten luotettaviksi yhteistyökumppaneiksi. Meissä yhdistyy vahva liiketoiminnan osaaminen ihmisen työkäyttäytymisen syvälliseen ymmärrykseen. Meillä on vuosien kokemus liiketoimintayksiköiden vetovastuusta, esimiestoiminnasta ja menestyksellisestä yrittäjyydestä. Olemme toimineet rekrytoinnin, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen sekä uraohjauksen saralla laajasti eri toimialoilla ja erilaisissa niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa organisaatioissa. Yrityksemme toimii Helsingissä, Tampereella ja Turussa.
www.hrsadvisors.fi