Suomen Hyötytuuli Oy on kotimainen uusiutuvan energian tuotantoyhtiö, jolle vakaan omistuspohjan luovat kahdeksan suomalaista kaupunkienergiayhtiötä. Yhtiöllä on kuusi toiminnassa olevaa tuulipuistoa, yksi Kalajoella, kaksi Porissa ja kolme Raahessa. Kaksi tuulipuistoa on rakenteilla, toinen Pyhäjoella ja toinen Perhossa ja Kyyjärvellä. 

Olemme yksi Suomen johtavista tuulivoimaosaajista ja uranuurtajista. Yhtiömme vastaa osaltaan Suomelle asetettuihin energiatuotannon tavoitteisiin lisätä uusiutuvaa puhdasta energiaa ja vähentää riippumattomuutta fossiilisista polttoaineista. Haluamme olla osaltamme tukemassa kestävää kehitystä ja meille onkin tärkeää koko tuulipuistojen elinkaaren tehokas hallinta.

Olemme voimakkaassa kasvuvaiheessa. Kun nykyiset investointiprojektimme valmistuvat vuoden sisällä, on tuotantokapasiteettimme noin 300 MW ja vuosituotantomme nousee yli 1000 GWh:iin. Lisäksi meillä on useita suunnittelun eri vaiheissa olevia kehityshankkeita niin maalle kuin merelle. 

Haluatko olla mukana rakentamassa huomisen hiilivapaata yhteiskuntaa kanssamme?

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme

VOIMALAITOSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan tuotannossa olevien tuulipuistojemme ja -voimaloidemme käynnissäpitoon, kunnossapitoon ja tuulipuisto-omaisuuden hallintaan liittyvistä tehtävistä ja sopimuskokonaisuuksista.

Työtehtävät ja tehtävänimike voidaan räätälöidä hakijan kompetenssien perusteella.

Olet innostunut tuulivoimaenergian tulevaisuudesta, haluat olla alan edelläkävijä ja näet tulevaisuuden mahdollisuudet. Vastuulliset toimintatavat ovat sinulle toiminnan perusta ja edellytät niitä kaikilta toimijoilta.

Sinulta löytyy soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tekniseltä alalta, kuten kone-, sähkö-, automaatio- tai energiatekniikasta. Lisäksi odotamme sinulta johtamiskokemusta käynnissäpitoon, kunnossapitoon ja omaisuuden hallintaan liittyvistä tehtävistä teollisuudessa. Edellytämme vahvaa organisointikykyä ja joustavuutta kiiretilanteissa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja raportointikykyä. Tuulivoimakokemus katsotaan eduksesi.

Osaat neuvotella vakuuttavasti eri sidosryhmien kanssa ja sinulla on kokemusta sopimusneuvotteluista. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla tulee olla myös sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Kuulut tuotannon organisaation ja raportoit tuotantojohtajalle. Teet tiivistä yhteistyötä Hyötytuulen muiden toimintojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimipaikkasi on yhtiön päätoimipaikka Porissa. Kohtuullinen etätyö on mahdollista.

Lisätietoja yrityksestä www.hyotytuuli.fi. Lisätietoja saat myös tuotantojohtaja Leena Hacklin, 044 701 21 82, soittoajat 2.12. klo 8.30-11.30 tai 3.12. klo 12-16, tai HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453, soittoajat 1.12. klo 15 -17 tai 9.12. klo 15-16.30. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.12.2021 www.hrsadvisors.fi sivujen kautta.

Osaamisalue: ,

HRS Advisors Oy

Me HRS Advisorit voimme syystä kutsua itseämme henkilöstöalan ammattilaisiksi ja asiakkaillemme siten luotettaviksi yhteistyökumppaneiksi. Meissä yhdistyy vahva liiketoiminnan osaaminen ihmisen työkäyttäytymisen syvälliseen ymmärrykseen. Meillä on vuosien kokemus liiketoimintayksiköiden vetovastuusta, esimiestoiminnasta ja menestyksellisestä yrittäjyydestä. Olemme toimineet rekrytoinnin, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen sekä uraohjauksen saralla laajasti eri toimialoilla ja erilaisissa niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa organisaatioissa. Yrityksemme toimii Helsingissä, Tampereella ja Turussa.
www.hrsadvisors.fi