Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Kokki

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 11.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.04.2024, 23:59
  • 29.04.2024, 23:59

Kokki

Kokki, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Lahti

Etsitkö töitä kesäkaudelle 2024? Miltä kuulostaisi työskennellä idyllisissä maisemissa maukkaan lounas- ja A la carte -ruoan parissa? Etsimme kokkia kesäkaudelle 2024!

Mistä on kyse?

Asiakasyrityksemme sijaitsee upeissa maisemissa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Työvuorot ajoittuvat maanantain ja sunnuntain välille. Tekijältä edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön. Tehtävä on kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Työssäsi valmistat mm. lounas-, pitopalvelu-, ja à la carte tyyppistä ruokaa. Pääset vaikuttamaan työnkuvaan, joka tarkentuu osaamisesi mukaan.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii henkilölle, jolla on soveltuva koulutus ja kokemusta kokin tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti, ruoanlaitto on sinulle helppoa sekä pystyt toimimaan työssä itsenäisesti ja vastuullisesti. Sinulla on vahva visio siitä, miltä hyvä ruoka maistuu ja näyttää.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää toukokuun alusta ainakin syyskuun loppuun. Työsuhteen jatko on myös mahdollista syyskuun jälkeen.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

– Tehtävän palkkaus pohjautuu MaRa:n työehtosopimukseen. Työehtosopimuksen mukaiseen palkkaan vaikuttaa aikaisempi alan työkokemuksesi. Olemme valmiita keskustelemaan palkasta osaamiseesi pohjautuen. Vähimmäispalkka tes:ssä 12,77€ /h.

– Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.

– Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo http://hpheimo.fi/avoimet-tyopaikat-lahti-uusimaa/ luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Palkkaus:TES / sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:2-vuorotyö, Työaika: 6-8h
Yhteystiedot:Lindeman, Oskari
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: