Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä

Tuntiopettaja (päätoiminen), hoitotyö

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 24.04.2023, 16:00
  • Suljettu 09.05.2023, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuntiopettaja (päätoiminen), hoitotyö

Oletko sinä etsimämme hoitotyön ammattilainen?

Haemme hoitotyön päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2023 – 31.12.2024 tai aloitus sopimuksen mukaan. 

Keskeisiin työtehtäviin kuuluvat hoitotyön tietojen ja taitojen opettaminen ja ohjaus, opetuksen suunnittelu ja kehittäminen koko lähihoitajakoulutuksessa sekä työelämässä tapahtuvan oppimisen ohjaus ja näyttöjen arviointi.
Opettajana osallistut aktiivisesti työelämäyhteistyöhön ja sen kehittämiseen sekä toimit hoitotyön tiimin jäsenenä huolehtien opiskelijoiden yksilöllisten polkujen tukemisesta vastuuohjaajan roolissa. 

Kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen 986/1998 mukaiset.

Tehtävässä edellytettävä koulutus on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja kolmen vuoden pituinen käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden pituinen käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä
sekä opettajan pedagogiset opinnot. 

Sopivien ja soveltuvien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös pedagogisesti epäpätevät hakijat. 

Edellytämme vahvaa, laajaa sairaanhoidollista ja ajantasaista käytännön työkokemusta hoitotyöstä. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja aito halu kohdata erilaiset oppijat. Osaat jo jonkin verran ja olet innostuneen utelias hyödyntämään uusia monipuolisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja välineitä opetustyössäsi. Olet joustava ja välittävä tiimityöläinen. 

Arvostamme monipuolisten pedagogisten menetelmien hallintaa sekä näkemystä uudistuvasta ammatillisesta koulutuksesta. Sinulla on monipuolista kokemusta erilaisista hoitotyön työtehtävistä ja kuntouttavasta työotteesta. Pystyt myös opettamaan lääkehoidon asioita. Osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja hallitset yksilöllisen opinnoissa ohjauksen. Työssä menestyminen edellyttää sinulta innostunutta ja rohkeaa asennetta pedagogisille kokeiluille.

Koeaika on 6 kk.

Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt rikosrekisteriotteen siten kuin laissa 504/2002 lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi säädetään.  

Koulutuskeskus Salpauksessa noudatetaan OVTES:n vuosityöaikaa, jossa päätoimisen tuntiopettajan työaika on 800–1500 tuntia vuosittain tehtävän työaikasuunnitelman mukaisesti.
Palkkaus OVTES  (3141,60 – 4577,66 e).  

Lisätietoja saat opetusalapäällikkö Irina Oksaselta, puhelinnumero 044 708 1870, sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@salpaus.fi.

Haastattelut pidetään 24.5.2023 klo 8.00 – 16.00.

Koulutuskeskus Salpaus yrityksenä
Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee 13 000 opiskelijaa. Opettajia ja muuta henkilöstöä meillä työskentelee lähes 700, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, tekemisen iloon ja reiluun asenteeseen.  

Muuttaaksemme maailmaa tarvitsemme tekijöitä, rohkeita uuden rakentajia ja taitavia vanhan korjaajia. Tarvitsemme osaajia opettamaan, ohjaamaan, jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Tarjoamme kohtaamispaikkoja, joissa ihmiset yhdessä oppivat toisiltaan. Tarvitsemme intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Ympärilläsi on vahvat alan osaajat ja uudenaikaiset oppimisympäristöt.  

Tarjoamme henkilöstöllemme 
Salpauksessa tarjoamme sinulle merkityksellisen ja kehittävän työn, rohkeasti tulevaisuuteen katsovan työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen osaajia. Tuemme opettajan tehtävän aloitusta laadukkaalla ja monipuolisella perehdyttämisohjelmalla.   

Lisäksi tarjoamme etuja liikunta- ja kulttuuripalveluihin, monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet sekä laajennetun työterveyshuollon. Salpauksessa kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi. 

Osaamisalue: