HAEMME KAHTA

PUTKIASENTAJAA

 

Onko sinulla kokemusta vesijohto- ja viemäriverkostojen asennus- ja kunnossapitotöistä tai oletko kiinnostunut vesilaitostekniikasta? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kahta aktiivisen otteen omaavaa putkiasentajaa Hyvinkään Vedelle. Tarjolla on monipuolinen ja liikkuva tehtävä Hyvinkään kaupungin alueella.

Hyvinkään Vesi on kunnallinen liikelaitos, joka vastaa Hyvinkään kaupungin vesihuollosta. Vastuullamme on jäteveden puhdistamot, vedenottamot sekä verkostojen kunnossapito ja rakentaminen. Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin kaupunki, jossa asuu noin 47 000 asukasta.

Tehtäväkuvaus:

Tehtäviisi kuuluvat asennustyöt vesilaitoksen omissa laitoksissa ja verkoston osalta. Verkoston asennustöihin sisältyy vesijohto-, viemäri- ja hulevesiverkoston asennustöitä. Pienessä määrin työnkuvaan sisältyy sisäasennuksia vesijohtoon liittyen.

Työsuoritukset tehdään tilanteesta riippuen itsenäisesti tai työryhmissä. Työnkuvaan kuuluu myös mahdollisesti varallaolotehtäviä ja näissä tehtävissä yli- ja yötyötä.

Työtä tehdään pääasiassa ulkotyönä.

Etsimämme henkilö on:

Olet kiinnostunut vesilaitostekniikasta. Sinulla on tehtävään soveltuvaa kokemusta tai vesilaitostekniikkaan liittyvää koulutusta tai haluat oppia alan ammattilaiseksi. LVI-alan tekniikan hallinta katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja määrätietoista työskentelytapaa. Ajokortti on tehtävän hoidon kannalta välttämätön. BE-ajokortti (pikku-E) luetaan eduksi. Muita eduiksi katsottavia koulutuksia ovat vesityökortti, tulityökortti, tieturva- ja työturvallisuuskoulutus.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta pe 30.8.2019 klo 15:00 mennessä.

Palkkaus sekä työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat:

Verkostopäällikkö Anssi Hietikko
p. 040 829 1625, anssi.hietikko@hyvinkaa.fi

Putkimestari Tarmo Laune
p. 040 056 0279, tarmo.laune@hyvinkaa.fi

Hyvinkään Vesi

 

Osaamisalue: