Etsimme sinua

Myyntineuvottelija

 

Etsimme myyntineuvottelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vaasaan. Työhösi myyntineuvottelijana kuuluu uusasiakashankinta ja vaikuttajamarkkinointipalveluiden myynti valtakunnallisesti. Olet aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä ja tunnet eri sosiaalisen median kanavat. Asemapaikkasi tulee olemaan Vaasassa samoissa tiloissa somessa.comin ja yritysmyyntimme kanssa ja olet osa yritysmyyntitiimiämme. Asiakasneuvottelut käydään pääosin verkossa, mutta tarvittaessa myös asiakkaiden luona tai yrityksemme tiloissa Vaasassa, Seinäjoella tai muissa toimipisteissämme.

Toivomme sinulta 

  • Osaat johtaa itseäsi, kykenet itsenäiseen työhön ja asenteesi on kohdillaan
  • Markkinointi ja erityisesti vaikuttajamarkkinointi ovat sinulle tuttuja 
  • Työskentely tapahtuu digitaalisesti, pääosin suomen kielellä, mutta arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitojasi 
  • Positiivista ja järjestelmällistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, rohkeaa asennetta sekä myynti -ja asiakaspalveluhenkisyyttä 

Tarjoamme 

  • Mahdollisuuden päästä kehittymään ammatillisesti 
  • Mielenkiintoisen tehtävän digitalisoituvalla toimialalla 
  • Loistavat työkaverit ja työyhteisön 
  • Kannustimia, jotka pitävät hyvinvoinnistasi huolta 
  • Nykyaikaisen työpisteen Vaasasta 

Toivomme saavamme joukkoomme hyvän tyypin, joka kokee myyntityön omakseen eikä pelkää nostaa puhelinta solmiakseen uusia asiakassuhteita.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae paikkaasi jo tänään oheisen painikkeen kautta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Käytössämme on myös mahdollisuus videohaastatteluun.

Hakuaikaa tehtävään on sunnuntaihin 31.8.2019 klo 24 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Timo Ranta, timo.ranta@i-mediat.fi tai p. 050 316 1910 ja Go On Seinäjoki-Vaasa yksikönjohtaja Marjo Mäkelä marjo.makela@go-on.fi p. 050 545 2936, yhteydenotot ma-pe klo 8-16 välillä.

Yhteinen tarina.

I-Mediat

 

Osaamisalue:

I-Mediat

I-Mediat on rohkeasti uudistuva digitaalinen mediatalo. Luomme uusia mahdollisuuksia alueemme yritysten ja asukkaiden menestykselle. Panostamme voimakkaasti niin nykyisten kuin uusien palveluiden ja mediaratkaisujen kehittämiseen. Kustannamme viittä paikallislehteä Suupohjan Sanomat, Komiat, Jurvan Sanomat, Järviseutu ja Viiskunta sekä kahta maakuntalehteä, Ilkka ja Pohjalainen ja kahta kaupunkilehteä Vaasan Ikkuna ja Epari. Olemme osa Ilkka-Yhtymä-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii pörssinoteerattu Ilkka-Yhtymä Oyj. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 36,5 M€ ja henkilökuntaa keskimäärin noin 294 henkilöä. Somessa.com Oy on vaikuttajamediatoimisto, jolla on suomen suurin vaikuttajaverkosto. Somessa.com kuuluu Ilkka-Yhtymä-konserniin. Suunnittelemme ja toteutamme vaikuttajamarkkinointia yritysten ja somevaikuttajien välillä.