MIELI Suomen Mielenterveys ry

Mielenterveyspoolin pääsihteeri

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.12.2022, 10:00
  • Suljettu 16.01.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Mielenterveyspoolin pääsihteeri

Mielenterveyspooli etsii pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vaikuttamaan yhteiskunnassa laajasti mielenterveyden alalla.

Mielenterveyspoolin muodostavat mielenterveystyön keskeiset järjestötoimijat. Pooli pyrkii edistämään väestön mielenterveyttä ja kohentamaan mielenterveyspalveluja tarvitsevien asiakkaiden ja heidän omaistensa asemaa, palvelujen laatua ja henkilöstön työolosuhteita. Poolin tavoitteena on yhdistää mielenterveysjärjestöjen näkökulmat yhteiskunnalliseksi vaikuttamiseksi. Tämä sisältää sen, että mielenterveys otetaan huomioon päätöksenteossa valtakunnan, hyvinvointialueiden ja kuntien tasolla. Lisätietoja löydät verkkosivuiltamme www.mielenterveyspooli.fi

Mielenterveyspoolin pääsihteerinä koordinoit ja vahvistat järjestöjen yhteistä vaikuttamistyötä sekä kannat kokonaisvastuun Mielenterveyspoolin toiminnan toteuttamisesta ja tuloksellisuudesta. Tuet järjestöjen yhteisten lausuntojen ja kannanottojen valmistelua sekä toimit eduskunnan mielenterveyspoliittisen neuvottelukunnan valmistelijana ja sihteerinä. Raportoit vuosittain toiminnan toteutumisesta suhteessa asetettuihin tulosmittareihin. Työparina toimii Mielenterveyspoolin viestinnän asiantuntija.

Edellytämme Mielenterveyspoolin pääsihteeriltä

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • näyttöä valtakunnallisesta vaikuttamistyöstä ja verkostoitumisesta 
  • sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintakentän ymmärrystä
  • kokemusta sosiaali- ja terveysalalta
  • hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aloitteellisuutta verkostojen luomisessa
  • vahvaa organisointikykyä sekä aktiivista, innostavaa ja tavoitteellista työotetta

Arvostamme järjestö- ja vapaaehtoistyön kokemusta, mielenterveyspolitiikan sisällön tuntemusta sekä hyvää ruotsin ja sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mielenterveyspoolin toimintaa johtaa Mielenterveyspoolin johtoryhmä, joka koostuu jäsenjärjestöjen edustajista. Toimintaa rahoittaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.  Hallinnoivana tahona ja työnantajana toimii MIELI Suomen Mielenterveys ry, jonka tiloissa työntekijä pääosin toimii. Tarjoamme myös joustavat etätyön mahdollisuudet ja arvostettuja työsuhde-etuja.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2023. Hakijoita tullaan haastattelemaan jo hakuaikana rekrytoinnin nopeuttamiseksi. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä on kokopäiväinen ja sijoittuu vaativuusryhmään 6. Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme lähettämään viimeistään 15.1.2023 verkkopalvelussa https://mieli.rekrytointi.com

Tiedustelut

Toiminnanjohtaja Minna Savolainen

minna.savolainen@nyyti.fi

044 5896117

Johtaja Meri Larivaara (parhaiten tavoitettavissa 21.12., 22.12. ja 4.1. klo 12-14)

meri.larivaara@mieli.fi

Puh. 044 534 0152

Osaamisalue: