Mäntsälän kunta

Lastenhoitaja

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 04.10.2022, 13:00
  • Suljettu 18.10.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lastenhoitaja

Tervetuloa joukkoomme, sinä varhaiskasvatuksen ja osallisuuden ammattilainen. Etsimme joukkoomme 1-2 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa 19.10.2022 – 30.6.2023 määräaikaiseen työsuhteen Nummisten päiväkotiin.

Olet varhaiskasvatuksen lastenhoitajana tai avustajana lämpimästi ja ammatillisesti taitava yhteistyöntekijä ja vuorovaikuttaja niin lasten, työkavereiden kuin huoltajienkin kanssa. Työskentelet sensitiivisesti ja positiivisella työotteella. Olet innovatiivinen, uskallat kokeilla, arvioida ja kehittää uusia toimintamalleja lapsen parhaaksi omaa työtä ja toimintatapoja reflektoiden. Sinussa elää vahvasti leikki ja leikkimielisyys.

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää. Mäntsälän varhaiskasvatuksessa työskentelet osana kuuden päiväkodin johtajan päiväkotikokonaisuutta, noin 800 lapsen varhaiskasvatuksessa.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävän pätevyysvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 28§ mukainen pätevyys tai soveltuvuus ja avustajan tehtävän pätevyysvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto tai alan kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote lasten kanssa
toimimiseen. Tehtävään valituilla on kolmen kuukauden koeaika.
Hakemukset jätetään sähköisenä Mäntsälän kunnan sivuilla osoitteessa
http://www.mantsala.fi/avoimet-tyopaikat. CV ja tutkintotodistus liitetään sähköiseen
hakemukseen.

Hakuaika: 4.10.-18.10.2022 klo 14

Palkkaus: varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäväkohtainen palkkaus 2300,32€/kk, työaika 38 h 15 min/vko.

Haastattelut järjestetään hakuajan päätyttyä paikan päällä tai Teamsillä, kutsu tulee sähköpostitse.

Lisätietoja: Janna Honkanen p. 040 314 5614

sähköposti: etunimi.sukunimi@mantsala.fi

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi