Suomalainen luotettava rekrytointiyritys.

 

Haemme

Imatran Koneistuspalvelu Oy:lle Imatralle

TYÖNJOHTAJAA

 

Hakemamme henkilö toimii raskaan alihankintakoneistuspajan tuotantoprosessin esimiestehtävissä.

Hakijoilla täytyy olla suurien mittatarkkojen kappaleiden teknistä ja laadullista tuotantokokemusta sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Hakijoiden tulee hallita tietotekniset perusohjelmistot ja tuotannonohjausjärjestelmien käyttö. Asiakaspalveluhenkisyys, liiketoimintaymmärrys ja kielitaito katsotaan hakijoiden eduksi. Tehtävään on koulutus- ja työkokemusvaatimukset.

Käy täyttämässä työhakemuskaavake oheisen hakupainikkeen kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti viimeistään su 7.6.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy ja pääsee aloittamaan työt.

Tarkemmat lisätiedot tehtävästä oheisen hakupainikkeen kautta ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.

Global Work on kotimainen, vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Lue Global Workista: www.globalwork.fi

Imatran Koneistuspalvelu Oy

Osaamisalue:

Imatran Koneistuspalvelu Oy

Imatran Koneistuspalvelu Oy on raskaan konepajateollisuuden alihankintakoneistuspaja. Asiakaslähtöinen toiminta, kunnossapidon huippuosaaminen, sekä toiminnallinen ja tekninen laatu, ovat tämän päivän osaamistamme. Toimitusvarmuuden ja laadun takaavat n. 10 koneistuksen ammattilaista ja merkittävät investoinnit nykyaikaisiin tuotantovälineisiin Lisätietoja www.ikpoy.fi