Etsimme Domretorille Kauhavalle KANSITTAJIA. 

Domretor Oy on Kauhavalla toimiva moderni, asiakaslähtöinen ja
menestyvä ISO 22000-sertifioitu elintarviketeollisuusyritys, joka valmistaa elintarviketeollisuudelle sekä keskus- ja tukkuliikkeille suomalaisista perunoista, juureksista ja kasviksista lämpökäsittelyllä Sous Vide -tuotteita sekä valmisruokia. Domretorilla pääset työskentelmään osaavassa työporukassa ja kehittämään entisestään omia taitojasi. 

Työ sisältää vaihtelevia kansitustöitä sekä pakkaustöitä ja niissä menestyminen edellyttää työntekijöiltä hyvää asennetta työhön, ripeyttä sekä käteviä käsiä. Työ on suurimmaksi osaksi seisomatyötä, joten työ vaatii perushyvää fysiikkaa.

Aikaisempi kokemus elintarviketeollisuudesta tai tuotannon vaihetöistä, sekä hygieniapassi luetaan eduksi, muttei ole välttämätöntä, sillä asenne ja tehokas työskentelyote ratkaisevat.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin, mutta myös lauantai- ja sunnuntaivuoroja sekä yövuoroja voi olla satunnaisesti.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö jätä hakemus oheisen linkin kautta. Lyhyt kuvaus taustastasi ja tilanteestasi riittää. Paikat täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Innolinkin Katariina Aho, puh 050 430 4544.

Osaamisalue: