Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

LÄHIHOITAJAT, Riihikodon palveluasuminen

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 22.02.2024, 13:00
  • Suljettu 07.03.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

LÄHIHOITAJAT, Riihikodon palveluasuminen

Hyrylän Riihikotoon vapautuu kaksi tehtävää sydämellisille lähihoitajille! 

Tule huolehtimaan asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä hyvän ja osallistavan virikkeellisen arjen mahdollistamisesta asukkaillemme.

Riihikodon tehostetun palveluasumisen yksikkö sijaitsee aivan Tuusulan väylän vieressä Riihikalliossa ja talossa on viisi ryhmäkotia ja asukkaita on yhteensä 111. Meillä on 95 tehostetun palveluasumisen-, 4 palveluasumisen- ja 12 lyhytaikaishoidon paikkaa. 

  • Toimintamme tavoitteena on, että asukas voi kokea elämänsä turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Toimintamme pohjautuu asukaslähtöisyyteen sekä toimintakykyä ylläpitävään ja edistävään työotteeseen sekä omahoitajuuteen. 
  • Työ on 2-vuorotyötä.
  • Me tarjoamme Sinulle viihtyisän työympäristön sekä työn, joka on monipuolista hoitotyötä ja jossa on mahdollista kehittää omaa ammattitaitoa. Saat olla aktiivisena tiimin jäsenenä kehittämässä yksikön toimintaa.

Tehtävässä voit olla konkari tai vastavalmistunut, huolehdimme perehdytyksestäsi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutilanteissa ennakkoluulotonta ja avointa asennetta sekä kiinnostusta kehittää vanhustyötä. Eduksi on kokemus muistisairaiden hoidosta sekä työskentelyn lyhytaikaisasiakkaiden parissa. Katsomme eduksi Rai-osaamisen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista, että kirjallista taitoa. 

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Määräaikaisuuksiin huomioimme myös opiskelijat. 

Jos sinulle jäi kysyttää, ole yhteydessä esihenkilö Milla Kauppiseen, puh. 050 497 1978, milla.kauppinen@keusote.fi  tai Niina Kantola-Leskiseen, puh. 050 497 1976, niina.kantola-leskinen@keusote.fi

Palvelussuhteen tietoja: 

  • Vakituinen työsuhde (2kpl) alkaen sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2555 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuva lisää.
  • HUOM: 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevien tulee myös esittää rikosrekisteriote.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry

Hakuaika päättyy 7.3.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.