VaBe Oy on voimakkaasti kasvanut perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Päätuotteita ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit, väliseinäelementit sekä parvekelinjastot. Asiakkaina VaBella ovat erikokoiset rakennusliikkeet ja päämarkkina-alueemme sijaitsee pk-seudulla, Varsinas-Suomessa ja Pirkanmaalla. Työntekijöitä on n. 120 henkilöä. VaBe tarjoaa mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa on edelleen läsnä perheyrityksen tekemisen meininki. VaBelaiset muodostavat tiimin, jolla on valtavasti osaamista sekä intoa tulevaan!

Etsimme VaBe Oy:lle kovaa asennetta ja kädentaitoja omaavia elementtityöntekijöitä.  Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta betonielementtitehtaassa työskentelystä ja/tai rakennusalan koulutus. Työtä tehdään 2-vuorossa tehdasympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja palkkaus rakennustuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan riippuen omasta tilanteestasi.

Mikäli kiinnostuit lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätiedot: mikael.edelmann@innolink.fi tai 050 5112674.

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme

Osaamisalue: