VaBe Oy on voimakkaasti kasvanut perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Päätuotteita ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit, väliseinäelementit sekä parvekelinjastot. Asiakkaina VaBella ovat erikokoiset rakennusliikkeet ja päämarkkina-alueemme sijaitsee pk-seudulla, Varsinas-Suomessa ja Pirkanmaalla. Työntekijöitä on n. 120 henkilöä. VaBe tarjoaa mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa on edelleen läsnä perheyrityksen tekemisen meininki. VaBelaiset muodostavat tiimin, jolla on valtavasti osaamista sekä intoa tulevaan!

Etsimme nyt ahkeria ja kovan työmotivaation omaavia henkilöitä VaBe Oy:lle betonielementtien esivalmistukseen. Työhösi kuuluu betonielementtien esivalmistus ja pärjäät tulevassa työssäsi varmasti, mikäli sinulla on perustyökalutuntemus ja hyvä asenne. Tulevaan työhösi perehdytetään kattavasti. Odotamme sinulta valmiutta työskennellä 2-vuorossa. Palkkaus rakennustuoteteollisuuden tes:sin mukaan.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi/CV:si pikimmiten alla olevan lomakkeen kautta. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Innolink Staff Oy, Mikael Edelmann, mikael.edelmann@innolink.fi, 050 511 2674.

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme

Osaamisalue: