Innolink Staff Oy

Kokoonpanija, Promeco Oy, Kankaanpää

  • Sijainti Kankaanpää
  • Julkaistu 09.08.2022, 14:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kokoonpanija, Promeco Oy, Kankaanpää

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, clipart-kuva

Kuvaus luotu automaattisesti

Etsimme Promecolle maailmanlaajuisesti toimitettavien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden tekijöiksi sähkökeskusalan osaajia sekä uusia alalle koulutettavia motivoituneita tekijöitä. www.promeco.fi 

Haemme KOKOONPANIJOITA Kankaanpään tehtaille:

Olet hakemamme henkilö, mikäli omaat kovan työmotivaation ja halun työllistyä alalle. Valmista alan koulutusta ja/tai työkokemusta tärkeämpää on motivaatio sekä oikeanlainen asenne työntekoa ja toimialaa kohtaan. Katsomme kuitenkin eduksi kaikenlaisen työn, koulutuksen tai harrastusten parista hankitun alaa sivuavan kokemuksen. 

Työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen tuotannon eri vaiheissa tehtävä kokoonpanotyö keskittyen mekaaniseen tai sähkön/automaation osakokoonpanoon ja näitä tukeviin työtehtäviin. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään muun muassa isojen sähkö- ja automaatioalan asiakkaiden sähköprojektien parissa. Työ sisältää esimerkiksi erilaisia meriteollisuuden sähkökeskus-, kojeisto- ja sähköpäätauluprojekteja sekä muutostöitä. Työnkuvasi muokattavissa aiemman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Työtä tehdään täyspäiväisesti (40h/vko) liukuvalla työajalla päivävuorossa (klo 7-15). Työsuhteet alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä tai sopimuksen mukaan syksyn aikana. 

Paikat täytetään ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten. Rekrytointia koordinoi Innolink Staff ja lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse promeco@innolink.fi 

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, clipart-kuva

Kuvaus luotu automaattisesti

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!

#innolinkstaff #innolink #innolinkjengi #promeco #sähkökojeistoasentaja #teknologiateollisuus

Osaamisalue: