VaBe Oy on voimakkaasti kasvanut perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Päätuotteita ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit, väliseinäelementit sekä parvekelinjastot. Asiakkaina VaBella ovat erikokoiset rakennusliikkeet ja päämarkkina-alueemme sijaitsee pk-seudulla, Varsinas-Suomessa ja Pirkanmaalla. Työntekijöitä on n. 120 henkilöä. VaBe tarjoaa mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa on edelleen läsnä perheyrityksen tekemisen meininki. VaBelaiset muodostavat tiimin, jolla on valtavasti osaamista sekä intoa tulevaan!

Haemme nyt Valkeakoskelle laatupäällikköä vastaamaan betonielementtitehtaan laadunvalvonnasta, -ohjauksesta ja -raportoinnista sekä muista elementtitehtaan esimiesrooliin kuuluvista työtehtävistä.

Toivomme hakijalta insinöörin, diplomi-insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta, mutta myös muilla alalle suuntautuneilla koulutustaustoilla on mahdollista työllistyä. Hakijalla olisi hyvä olla esimieskokemuksen lisäksi ymmärrystä rakennustuoteteollisuuden ja rakennusteollisuuden toiminnasta sekä kokemusta  betonityönjohtamisesta/laadun valvonnasta.

Etsimme sosiaalista ja asiakaspalveluhenkistä tyyppiä, sillä työnkuva koostuu suurelta osin niin sisäisten, kuin ulkoistenkin asiakkaiden kanssa toimimisesta. Etenkin toivomme erityistä sitoutumista työnkuvaan ja halua työllistyä pitkäaikaiseen vakaaseen työsuhteeseen.

Eduksi katsomme ISO-laatujärjestelmien tuntemuksen sekä jo olemassa olevat alan FISE-pätevyydet / betonityönjohtajan pätevyydet. Nämä ovat mahdollista suorittaa myös myöhemmin työsuhteen aikana, joten valmius ja halukkuus näiden suorittamiseen riittää työn aloittamiseksi.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi/CV:si pikimmiten alla olevan lomakkeen kautta. 

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Innolink Staff Oy, Mikael Edelmann, mikael.edelmann@innolink.fi, 050 511 2674.

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme

Osaamisalue: