Securitas Oy

Vartijoita sosiaali- ja terveydenhuollon kohteesee

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 05.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 04.04.2024, 23:59
  • 04.04.2024, 23:59

Vartijoita sosiaali- ja terveydenhuollon kohteesee

Vartijoita sosiaali- ja terveydenhuollon kohteesee, Securitas Oy, Kerava

Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Securitas Oy tarjoaa valtakunnallisesti monipuolisia turvallisuusratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon erityistarpeisiin.

Vartijan työ sosiaali- ja terveydenhuollon kohteissa on monipuolista turvallisuustyötä. Työssä korostuvat hyvät asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. Työssä kohdataan koko inhimillisen elämän kirjo kaikkine haasteineen, mikä korostaa tehtävien hoitamisessa vartijan henkilökohtaisia ominaisuuksia. Toimenkuvaasi kuuluu kiinteistön, henkilökunnan sekä asiakkaiden turvallisuudesta vastaaminen.

Nyt haemme uusia työntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin niin kokoaikaisiin kuin osa-aikaisiin työsuhteisiin Keravalle. Työtä tehdään ympäri vuorokauden, myös viikonloppuisin. Tehtävästä maksetaan vartiointialan TES mukaista palkkaa.

Pätevyydet
Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Edellytämme hakijoilta vahvaa arkijärkeä, hyviä vuorovaikutustaitoja, sovittelevaa asennetta sekä rauhallisuutta inhimillisesti haastavissa tilanteissa. Odotamme myös aikaisempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä, voimassa olevaa vartijakorttia sekä joustavuutta ja huolellisuutta. Eduksi hakijalle on aikaisempi kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon turvallisuuspalveluista ja terveydenhuoltoalan lainsäädännön tuntemus.

Lisätiedot
Tarjoamme vaativia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen. Paikallisvartijana korkean turvallisuuden kohteessa pääset työskentelemään vastuulliseen ja yhteiskunnallisesti merkitykselliseen tehtävään. Emme jätä sinua perehdytyksen jälkeen yksin, vaan työsi tukena on aina ammattitaitoiset työkaverisi ja esimiehesi. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Panostamme henkilöstön osaamiseen tarjoamalla mahdollisuuksia suorittaa erilaisia tutkintoja työn ohella. Securitaslaisilta löytyy pitkiä työuria ja erilaisia urapolkuja.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta.
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Hakuohjeet

Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä joni.lindholm@securitas.fi.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:.Katso työpaikan kuvaus, Puh: 0204911, etunimi.sukunimi@securitas.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: