Servica Oy

Ruokapalvelutyöntekijä Iisalmen Luotokeittiöön

  • Sijainti Iisalmi
  • Julkaistu 12.02.2024, 9:00
  • Suljettu 26.02.2024, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ruokapalvelutyöntekijä Iisalmen Luotokeittiöön

Servica on Pohjois-Savon suurimpia työnantajia. Olit sitten kokenut konkari tai alalla ensiaskelia ottava, meillä pääset osaksi yli 1 800 osaajan työyhteisöä. Servicassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä, sillä ilman meitä jäisi monen muun työ tekemättä. Oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja vastuullisuus ovat työmme tienviittoja, ja haluamme olla aina luottamuksen arvoisia. Teemme työtä ihmiseltä ihmiselle ja palvelemme sydämellä, ja se näkyy kaikille asiakkaillemme. Meillä on rohkeutta ja tahtoa pyrkiä parempaan. 

Haemme nyt ruokapalvelutyöntekijää Iisalmen Luotokeittiöön aluksi noin vuoden mittaiseen määräaikaisuuteen (opintovapaan sijaisuus). Työ on vaihtelevaa 2-vuorotyötä ma-su klo 7.00 -15.39 välillä. Työt alkavat  maaliskuun aikana sopimuksen mukaan.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtävät ovat avustavia keittiötehtäviä mm. tuotetilausten pakkaus, salaattien valmistus ja jakaminen, astiahuoltotehtävät sekä viikkosiivoukset. 

Olisi mahtava juttu, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta  keittiö- tai ruokapalvelutehtävistä. Pääasia kuitenkin on, että sinulla asenne kohdallaan, tykkäät tehdä töitä porukalla ja haluat omalta osaltasi olla arjen paras kumppani. Toivomme, että sinulla on vastuullinen työote ja olet omatoiminen. Edellytämme riittävää suomen kielen taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, merkityksellisen työn sekä ammattitaitoisen ja kannustavan työilmapiirin. Perehdytämme työntekijän hyvin yksikön työhön ja toimintatapoihin, ja haluamme varmistaa työntekijän onnistumisen tehtävässä. Noudattamamme työehtosopimuksen vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita ja tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut sekä ePassin, jonka avulla voit nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointiasi. 

Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan osaajan osuessa kohdalle eli jos kiinnostuit, hae jo tänään!

Mikäli haluat kysellä tehtävästä tarkemmin, voit soittaa palveluesihenkilö Ilkka Huttuselle puh. 044 426 1338

Servican pääomistajat ovat Pohjois-Savon hyvinvointialue ja Kuopion kaupunki. Lisäksi omistajiimme kuuluu muun muassa Itä-Suomen kuntia ja konserniyhteisöjä. Toimimme omistajiemme sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista.

Osaamisalue:

Servica Oy

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.