Haemme ABB Oy:n Motors & Generators yksikköön Helsinkiin PINTAKÄSITTELIJÄÄ/RUISKUMAALARIA. Kyseessä on rekrytointi vakituiseen työsuhteeseen ABB:n kirjoille ja toiveena pitkäaikainen vakaa työsuhde. Palkkaus neuvoteltavissa erittäin kilpailukykyiseksi valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Työ sisältää monipuolisia teollisen maalarin työtehtäviä ABB:n Pitäjänmäen toimitiloissa. Työtä tehdään vuorotyönä joustavilla työajoilla. Ruiskumaalauksen lisäksi työ sisältää pintakäsittelyalan muita työtehtäviä kuten esikäsittelyä ja viimeistelyä. Työhön ja yrityksen toimintatapoihin perehdytetään työn alkaessa kattavasti. 

Aktiivisen ja aikaansaavan asenteen lisäksi odotamme hakijoilta koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua vankkaa alan kokemusta ja erityistä halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen arvostetun työnantajan palveluksessa. 

Jos kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi/hakemuksesi oheisen linkin kautta. Otamme yhteyttä pikaisesti rekrytoinnissa edenneisiin hakijoihin ja sovimme haastatteluaikoja ja yritysesittelyä asiakkaan tiloihin. 

Rekrytointia hoitaa Innolink Staff Oy. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tai sähköpostitse hakemukset@innolink.fi

”Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!”

Osaamisalue: