Kopar on raskaiden materiaalinkäsittelyjärjestelmien toimittaja, jonka globaalia asiakaskuntaa yhdistävät vaativat käyttöolosuhteet. Erityisesti metallurgiseen teollisuuteen ja voimalaitoksiin toimitettavat mekaaniset ja pneumaattiset kuljetinjärjestelmät ovat olleet Koparin toiminnan ytimessä vuosikymmeniä. Koparin juuret ovat syvällä suomalaisessa konepajateollisuudessa ja tulevaisuus kansainvälisessä kasvussa. Lue lisää meistä ja tavastamme toimia: www.kopar.fi

Haemme sekä kotimaisiin, että kansainvälisiin teollisuus- ja voimalaitosprojekteihin PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Projektipäällikkönä löydät asiakkaillemme parhaat ratkaisut voimalaitos- ja sulattoympäristöihin tilattuihin projekteihin tiiviissä yhteistyössä tuotannon tiimiemme kanssa. Vastaat projektikohtaisten tavoitteiden toteutumisesta, budjetista, ja siitä, että projektitiimissä oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita oikeaan aikaan. Tehtävässä menestyminen edellyttääkin paitsi loistavia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, myös kokemusta tuloksellisesta projektinhallinnasta.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa tekniikan alan AMK- tai yliopistotason koulutusta
  • kokemusta tuloksellisesta projektinhallinnasta mieluiten teollisuusympäristöistä
  • näyttöjä sekä asiakastyöstä, että tiimin johtamisesta
  • suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito lasketaan eduksesi
  • matkustusvalmiutta pääosin kotimaassa ja Euroopassa

Tarjoamme sinulle:

  • osaavan ja kannustavan tiimin, joka tukee sinua työssäsi
  • mielenkiintoisen ja monipuolisen – haastavankin – vakituisen ja kokoaikaisen tehtävän kansainvälisesti toimivassa yrityksessä
  • joustavat etätyömahdollisuudet
  • kilpailukykyisen palkan ja hyvinvointiin liittyviä etuja

Koparin päätoimipaikka on Parkanossa, jossa suurin osa toiminnoista sijaitsee. Tässä tehtävässä vakituinen toimipisteesi voi olla joko Parkanossa tai Tampereen Hervannassa. Etätyömahdollisuudet ovat sovittavissa joustavasti. Asiakkaitamme on ympäri maailman, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta. Arvelemme matkustuspäivien määräksi tulevaisuudessa maksimissaan 50 päivää vuodessa, pääasiallisesti kotimaassa ja Euroopassa.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikimmiten oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tästä rekrytointiprosessista vastaa Innolink Staff ja lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta mikael.edelmann@innolink.fi tai puhelimitse 050 511 2674.

Lue lisää Innolink Staffista: www.innolinstaff.fi

#innolink #innolinkstaff #kopar #rekrytointi #avoimettyöpaikat #tampere #parkano

Osaamisalue: