Knauf Oy on yksi maailman johtavista rakennusmateriaalien valmistajista. Konserni kehittää, valmistaa ja markkinoi kipsipohjaisia tuotteita sekä ratkaisuja. Konsernin yli 250 tuotantolaitosta, myyntiorganisaatiot 86 maassa, 35 000 työntekijää ja 10 miljardin euron liikevaihto (2019) tekevät Knauf:sta maailman suurimman kipsilevyvalmistajan. Tutustu lisää: www.knauf.fi

Haemme Kankaanpäähän kipsilevytehtaalle PROSESSINHOITAJAA

Prosessinhoitajana pidät huolta kipsilevytehtaamme tuotannon sujuvuudesta. Kipsilevytuotanto tapahtuu pitkälti automatisoiduissa prosesseissa, joiden valvonnassa olet koko ajan tilanteen hermolla ja valmiina tekemään prosessin sujuvuuden kannalta oleellisia ratkaisuja. Prosessinhoitajana kannat vastuun prosessin saumattomasta sujuvuudesta yhdessä tiimisi kanssa. Siksi etsimmekin osaajaa, joka nauttii niin itsenäisestä työstä, kuin työskentelystä ryhmässä.

Prosessinhoitajana hallitset itsenäisesti suurta kokonaisuutta, joten arvostamme monipuolista kokemusta teollisesta tuotannosta. Tehtävään soveltuva tekniikan/teollisuuden koulutustausta katsotaan eduksi, mutta arvostamme myös kertynyttä käytännön osaamista, kuten trukkitaitoja sekä monipuolista työkoneiden käyttökokemusta. Uusien asioiden nopea omaksuminen, kädentaidot, paineensietokyky, työturvallisuuden huomioiminen ja jatkuva itsensä kehittäminen ovat ominaisuuksia, joita prosessinhoitajalta toivomme löytyvän. Kuitenkin tärkein asia on toimeen tarttuva ja ratkaisukeskeinen asenne. Kyseessä on arkisin (ma-pe) tehtävä 3-vuorotyö.

Lisätietoja työpaikasta voit tiedustella Jarkko Mäkisalolta sähköpostitse osoitteesta jarkko.makisalo@innolink.fi 

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!

Osaamisalue: