Pohjola Talot tarjoaa erilaisia toimituskokonaisuuksia ammattirakentamiseen, asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kolmenkymmenen vuoden aikana kartuttamamme ammattitaito ja kokemus sekä jatkuva tuotekehitys takaavat vaativienkin projektien onnistumisen.

Haemme asiakasyrityksellemme Pohjola Talot Oy:lle  Hämeenkyröön PUUTALOELEMENTTIEN VALMISTAJIA. Työtehtävät koostuvat elementinvalmistuksen eri vaiheista, kuten:

  • runko-osien valmistus
  • eristystyöt
  • elementin sisä- ja ulkopintojen materiaalien asennus

Hakijoilta toivotaan ensisijaisesti asennetta ja motivaatiota, jonkun verran osaamista tekniseltä alalta ja kokemusta tavallisimpien puutyöverstaan työkalujen käytöstä. Eduksi katsotaan koulutus ja/tai kokemus rakennusalalta. Työt alkavat joustavasti aikataulusi mukaan.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi/ansioluettelosi pikimmiten oheisella hakulomakkeelle. Lisätiedot mikael.edelmann@innolink.fi tai 050 511 2674

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme!

Osaamisalue: