Vexve on vakaasti kasvava kansainvälinen yritys, jonka venttiili- ja säädintuotteita sekä hydraulisen ohjauksen ratkaisuja käytetään maailman suurimpien kaupunkien energiaverkostoissa. Kasvuyrityksenä tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alasta kiinnostuneille sekä mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti alan johtavan yrityksen mukana. Meillä pääset vaikuttamaan, yhdessä luomme energiainfrastruktuureja kestävää kehitystä tukeville älykaupungeille! 

Etsimme asiakasyrityksellemme Vexve Oy:lle ammattitaitoista robottihitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Odotamme hakijalta:

  • Metallialan koulutusta tai aiempaa kokemusta alalta
  • Piirrustusten lukutaitoa
  • Huolellisuutta ja reipasta työhön tarttuvaa asennetta
  • Kykyä työskennellä sekä ryhmissä, että itsenäisesti
  • Valmiutta vuorotyöhön
  • Eduksi katsomme aiemman kokemuksen robottihitsauksesta/hitsausrobotin ohjelmoinnista sekä käsihitsauksesta.

Viihtyisän työympäristön ja mukavien työkavereiden lisäksi Vexve Oy tarjoaa kattavat työsuhde-edut (www.vexve.com/rekrytointi. ) sekä kilpailukykyisen palkkauksen! Lähetä CV, ja hakemuksesi oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Rekrytointikumppanina haussa toimii Innolink Staff Oy. Lisätietoja tehtävästä voi hakuaikana tiedustella sähköpostitse Mikael Edelmannilta, mikael.edelmann@innolink.fi

Innolink Henkilöstöpalvelut on toiminut työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia työntekijöitä – arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi haluamme olla osa myös Sinun menestystarinaasi!

Osaamisalue: