Innolink Staff Oy

Tuotannon työnjohtaja, Parkano

  • Sijainti Parkano
  • Julkaistu 04.08.2022, 10:00
  • Suljettu 22.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuotannon työnjohtaja, Parkano

Kopar – kuumiin ja kuluttaviin olosuhteisiin! Kopar Group on globaalisti toimiva materiaalinkäsittelyjärjestelmien toimittaja. Koparilla suunnitellaan, valmistetaan ja asennetaan mm. sellu- ja paperiteollisuuden sekä prosessiteollisuuden materiaalinkäsittelyjärjestelmiä. Myös metallurgiseen teollisuuteen ja voimalaitoksiin toimitettavat mekaaniset ja pneumaattiset kuljetinjärjestelmät ovat Koparin ydinliiketoimintaa. Lue lisää: www.kopar.fi

Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä sisäisesti uusiin haasteisiin, etsii Kopar Oy nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen uutta TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA, jolla olisi jo jonkin verran kokemusta työnjohdollisista tehtävistä sekä Lean (Roima) tuotannonohjausjärjestelmästä. Työssäsi raportoit tuotantopäällikölle ja toimit esihenkilönä noin 10 henkilölle.

Keskeiset työtehtäväsi kyseisessä positiossa liittyvät seuraaviin kokonaisuuksiin:

  • Koneistuksen ja hitsauksen töiden päivittäisjohtaminen karkean tuotantosuunnitelman mukaan
  • Tuotantosuunnitelman hienokuormittaminen
  • Tuotannon tehokkuudesta ja laatutasosta huolehtiminen
  • Ongelmien ratkaisu
  • Työturvallisuudesta huolehtiminen ja työhön perehdyttäminen
  • Oman vastuualueen kehitys
  • Osallistuminen investointisuunnitelman tekemiseen

Työssä onnistumiseksi olisi tärkeää, että omaat käsityksen tai valmista kokemusta konepajaympäristössä toimimisesta (hitsaus/koneistus). Eduksesi luetaan kuvienlukutaito. Työsi vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja – niin suomeksi kuin englanniksi. Persoonana olet myös helposti lähestyttävä, asioita eteenpäin vievä, kehityshenkinen ja kokonaisuuksia hahmottava.

Työnteon paikkana on Koparin tehdas Parkanossa. Mikäli kiinnostuit tästä avaintehtävästä kasvavassa ja kansainvälisessä teknologiayhtiössä, jätä lyhyehkö hakemus, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 31.7.2022 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tästä rekrytoinnista vastaa rekrytointikumppanin ominaisuudessa Innolink Staff Oy. Lisätietoja rekrytointiprosessin kulusta voit tiedustella sähköpostitse Innolink Staffin Jarkko Varviolta, jarkko.varvio@innolink.fi. Lisätietoja tehtävänkuvasta antaa Jyrki Koitto Kopar Oy:ltä, jyrki.koitto@kopar.fi.

Innolink Staff on toiminut työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia työntekijöitä – arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi haluamme olla osa myös Sinun menestystarinaasi!

#kopar #kopargroup #työnjohtaja #tuotanto #parkano #avoimettyöpaikat #innolinkstaff #innolink #innolinkjengi

Osaamisalue: