Etsimme Ylöjärvelle työntekijöitä hydrauliikkaletkujen kokoonpanoon. 

Haussa on alan uusia osaajia sekä kokeneita konkareita, olit sitten kumpi tahansa haluamme kuulla sinusta lisää!

Hakemamme henkilö on innokas oppimaan uutta sekä omaa reippaan asenteen. Työ on seisomatyötä, joten hyvästä peruskunnosta on hyötyä. Työtä tehdään yksin siisteissä sisätiloissa ja tarjoamme sinulle hyvät välineet työssä menestymiseen. Alalta sinulle ei tarvitse olla kuitenkaan aikaisempaa kokemusta, mutta työssä edellytämme sinulta kuitenkin tarkkuutta, sorminäppäryyttä sekä kohtalaista syvyysnäköä. Kokemus tuotannollisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää 2 vuorotyötä ja työajat ovat seuraavat: aamuvuoro 6:00-14:00 ja iltavuoro 14:00-24:00, jolloin perjantai on vapaa. Tulevaisuudessa työtä tehdään 3-vuorossa, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös kello 24:00 jälkeen. Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan. Työt alkavat mahdollisimman pian. 

Nyt on tilaisuutesi lähteä mukaan, sillä olemme valmiita kouluttamaan sinusta alan ammattilaisen!

Toivomme sinulta:

  • Suomen- tai englannin kielen taitoa
  • Hyvää peruskuntoa
  • Halua työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
  • Sorminäppäryyttä sekä maalaisjärkeä

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta.  

Lisätiedot: eemeli.kakko@innolink.fi tai puh. +358 50 461 1130

”Innolink Henkilöstöpalvelut on toiminut työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia työntekijöitä – arvojemme mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja ketterästi haluamme olla osa myös Sinun menestystarinaasi”

Osaamisalue: