VaBe Oy on voimakkaasti kasvanut perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Päätuotteita ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit, väliseinäelementit sekä parvekelinjastot. Asiakkaina VaBella ovat erikokoiset rakennusliikkeet ja päämarkkina-alueemme sijaitsee pk-seudulla, Varsinas-Suomessa ja Pirkanmaalla. Työntekijöitä on n. 120 henkilöä. VaBe tarjoaa mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa on edelleen läsnä perheyrityksen tekemisen meininki. VaBelaiset muodostavat tiimin, jolla on valtavasti osaamista sekä intoa tulevaan!

Tutustu VaBeen: www.vabe.fi

Haemme nyt Valkeakoskelle TYÖNJOHTAJAA betonielementtitehtaalle.

Työnjohtajana tärkeintä on nauttia ihmisten kanssa työskentelystä. Odotamme työnjohtajalta vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, luotettavaa ja reilua johtamiskykyä sekä sujuvia tiimityötaitoja. Työnjohtajana vastaat betonielementtitehtaan työnjohdollisista ja työnohjauksellisista vastuista sekä raportoinnista. Työnkuvaan kuuluu myös sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa toimimista, missä pärjää sosiaalisella ja asiakaspalveluhenkisellä työotteella.

Toivomme hakijalta insinöörin, diplomi-insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta, mutta myös muilla alalle suuntautuneilla koulutustaustoilla on mahdollista työllistyä. Hakijalla olisi hyvä olla aiemman työnjohtamiskokemuksen lisäksi ymmärrystä rakennustuoteteollisuuden tai rakennusteollisuuden toiminnasta sekä kokemusta betonityönjohtamisesta. Toivomme erityistä sitoutumista työnkuvaan ja halua työllistyä pitkäaikaiseen vakaaseen työsuhteeseen.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi/CV:si pikimmiten alla olevan lomakkeen kautta. Tästä rekrytoinnista vastaa Innolink Staff ja lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella myyntipäällikkö Mikael Edelmannilta, mikael.edelmann@innolink.fi, 050 511 2674.

Innolink Henkilöstöpalvelut on nuorekas ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meille on tärkeää, että löydämme työnhakijoille työpaikat, joissa on hyvä olla. Olemme toimineet työntekijöiden ja yritysten matchmakerina jo vuodesta 2009. Tule osaksi meidän kasvavaa joukkuettamme

Osaamisalue: