Haemme ISOVERin Hyvinkäällä sijaitsevalle lasivillatehtaalle

SÄHKÖ-AUTOMAATIOASENTAJAA

KUNNOSSAPITOON


osaksi asiantuntevaa kunnossapitotiimiämme. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen työsuhde. Tehtäviisi kuuluvat mm. sähkö- ja automaatiolaitteiden asennus, vianetsintä-, huolto- ja korjaustyöt sekä sähkölaitteiden kytkentä- ja erotustehtävät. Kommunikoit päivittäin valvomon, tuotannon ja mekaanisen puolen osaajien kanssa. 

Odotamme sinulta:

  • Sähkö- / automaatioalan perustutkintoa
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Motivaatiota ja halua kehittyä työssäsi
  • Vuorotyö- ja päivystysvalmiutta

Luonteeltasi olet reipas, oma-aloitteinen ja huolellinen tekijä. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan tärkeinpänä on kiinnostus teollisuuspuolen sähköasennustyötä kohtaan. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot. Pidät työturvallisuutta tärkeänä ja huolehdit omalta osaltasi sen toteutumisesta. Sähköpätevyys S2 lasketaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän rakennustuoteteollisuuden kunnossapidon parissa, vahvan teknisen tuen ja hyvät lisäkoulutusmahdollisuudet. Meillä turvallisuutta ja työhyvinvointia arvostetaan ja kehitetään jatkuvasti.

Lisätiedot:
Lisätietoja tehtävästä antaa ISOVER Hyvinkään käytön/sähkötöiden johtaja Jani Vesanen, puh. 040 778 0460.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!
Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.6.2020 mennessä täyttämällä hakemus oheisen hakupainikkeen kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@saint-cobain.com.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Osaamisalue:

Isover

ISOVER on tunnettu energiatehokkaista ja ympäristöystävällisistä tuotteistaan, joita on valmistettu Suomessa jo 75 vuoden ajan. ISOVER tuottaa kustannustehokkaita laadultaan ylivoimaisia lämmöneristys-, ääneneristys-, palosuojaus- ja vaimennusratkaisuja sekä vahvaa tietotaitoa asennuksiin ja logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja ISOVERista ja toiminnastamme: www.isover.fi ja www.isover-technical-insulation.com