Oy Samlink Ab

Palveluhallintapäällikkö

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 03.11.2022, 14:00
  • Suljettu 21.11.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluhallintapäällikkö

Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä.     

Meitä on noin 350 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan palveluiden tuottamisen lisäksi esimerkiksi niiden suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. 

Samlink on osa Kyndryl-yhtiötä. www.samlink.fi

Nyt Jatkuvat palvelut -yksikkömme etsii sinua   

Palveluhallintapäällikkö   

Oy Samlink Ab tuottaa palveluita laaja-alaisesti finanssitoimialalla toimiville asiakkailleen. Omien palveluidemme lisäksi huolehdimme mielellämme myös asiakkaidemme muualta hankkimien palveluiden integroinnista ja sovittujen ylläpitoprosessien hoitamisesta. Näemme, että tulevaisuudessa palvelukokonaisuudet koostuvat yhä useammin monen toimittajan palasista ja monitoimittajahallinta on laji, jossa haluamme kehittyä ollaksemme asiakkaillemme hyödyksi. 

Nyt tarvitsemme joukkoomme sinut, palveluhallinnan ammattilainen tai sellaiseksi aikova. ITILin prosessit ovat sinulle tuttuja tai otat ne rivakasti haltuun. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat oikea asenne, halu tuottaa erinomaista asiakaskokemusta ja yhteistyökyky niin tyynessä kuin myrskyssäkin. Olet sujuva suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.  Sopiva koulutustausta on tradenomi tai vastaava.

Vastuullesi tulee useita asiakaspankeillemme suunnattuja palvelukokonaisuuksia ja sinun tehtävänäsi on huolehtia siitä, että vastuullasi olevat palvelut ovat kustannustehokkaita, turvallisia ja laadukkaita.  Pystyt tarkastelemaan kokonaisuuksia analyyttisesti ja toimintatyylisi on aikaansaava. Asiakasyhteistyö on sinulle mieluisaa. Ymmärrys maksamiseen liittyvistä palveluista tai SIAM (Service integration and management) palvelusta ovat bonusta tehtävään perehtymisessä.

Mikäli sinulla on aito halu auttaa asiakkaitamme heidän omassa liiketoiminnassaan ja olet valmis heittäytymään hommaan täysillä, kuulemme sinusta mielellämme lisää.  

Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke ja meillä pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Meillä on mahdollista työskennellä viihtyisissä toimitiloissa Espoossa tai Jyväskylässä. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.   

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja olisit kiinnostunut tulemaan mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme, niin olethan yhteydessä! Lisätietoja saat yksikön johtaja Päivi Vikströmiltä, puh.  040 772 3441 torstaina 10.11. klo 9-10 ja maanantaina 14.11. klo 14-15.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.11.2022.

 Huomioithan, että rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen

Osaamisalue: ,

Oy Samlink Ab

Samlinkissa työskentelee yli 500 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä, Espoossa ja Jyväskylässä. www.samlink.fi