Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä

Opiskeluvalmiuksia tukevien opintojen opettaja

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 13.11.2022, 0:00
  • Suljettu 27.11.2022, 23:59

Opiskeluvalmiuksia tukevien opintojen opettaja

REKRYTOIMME NYT

OPETTAJIA JA OHJAAJIA AMMATTIOPISTOLLE

Määräaikaisiin tehtäviin:

Opvan opettaja

 

Haemme opiskeluvalmiuksia tukevien opintojen päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 9.1.2023-30.6.2024 väliseksi ajaksi.

Tehtävään kuuluu opiskeluvalmiuksia tukevien opintojen suunnittelu, kehittäminen ja opettaminen (matemaattis-luonnontieteelliset opinnot, digitaidot, kielet ruotsi ja englanti, äidinkieli ja opiskelutaidot). Työhön voi kuulua osaksi hanketyötä.

Hakijoilta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja opettajan pedagogista kelpoisuutta.

Lisäksi toivomme opetusalan työkokemusta, työkokemusta maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä, hyviä tiimityötaitoja, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä erilaisten opiskelijoiden kohtaamisen taitoa. Eduksi katsotaan luokanopettajakoulutus, erityisopetusosaaminen ja verkko-opetuksen taidot.

Työavain 480506.

Hae 27.11. mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Lue lisää: www.kuntarekry.fi

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä
www.kpedu.fi

Osaamisalue:

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammatti- ja hyvinvointikampuksilla, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.