OivaTyö Oy

Keittiöpäällikkö Piispalaan

  • Sijainti Kannonkoski
  • Julkaistu 04.11.2022, 7:00
  • Suljettu 01.01.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Keittiöpäällikkö Piispalaan

Piispala on Suomen suurin nuorisokeskus! Sijainti Kannonkoskella on mitä mainioin keskellä kauneinta Suomea, puhtaan Kivijärven rannalla. Piispalan asiakaskunta koostuu lapsista ja nuorista, urheilijoista, perhe- ja järjestölomalaisista, hyvinvointipäiviin osallistuvista työyhteisöistä,  senioreista ja omatoimimatkailijoista. Tuhannet liikkujat, majoittujat ja ruokailijat vuosittain sen kertovat; Piispala on mahtava paikka. Piispalaan tullaan uudelleen! Tutustu Piispalaan www.piispala.fi

OivaTyö Oy etsii rekrytointitoimeksiantona Piispalaan KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen nykyisen keittiöpäällikön eläköityessä. 

Keittiöpäällikkönä vastaat Piispalan keittiön päivittäisistä toiminnoista. Työsi on vastuullista mutta monipuolista. Työpäiviisi kuuluu mm. ruoka- ja tarviketilauksia ja tilausten vastaanottamista, laskujen hyväksymistä, hävikin seurantaa, töiden ja henkilöstöresurssien suunnittelua, työn ohjausta, omavalvontaa ja tarvittaessa ruuanlaittoa ja muita päivittäisiä keittiön työtehtäviä.
Keittiöllä työskentelee 10 ammattitaitoista ja osaavaa vakituista työntekijää ja sesonkiaikoina apuna on lisäksi määräaikaisia työntekijöitä.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta:

  • ravitsemusalan esihenkilökoulutusta.
  • kokemusta esihenkilötyöstä
  • organisointi- ja paineensietokykyä
  • hyvää reagointikykyä myös nopeissa muutostilanteissa
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja 
  • asiakaslähtöistä ajattelu- ja toimintatapaa
  • joustavuutta ja mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • perus it-taitoja 

Hakijan eduksi katsotaan:

  • HotSoft-varausohjelman, Velho- työvuorosuunnitteluohjelman ja Jamix-ruokatuotanto-ohjelman tuntemus tai muiden ko. ohjelmistojen tuntemusta.

Piispalan ravintola tarjoaa maittavaa ja terveellistä ruokaa majoittuville, henkilökunnalle ja muille Piispalaan syömään pistäytyville. Tarjolla on aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Työ on ajoittain hektistä, kiireisimpinä aikoina lounaalla on jopa 400 ruokailijaa. 

Työ alkaa viimeistään 1.3.2023. Työsuhteessa sovelletaan kunta-alan työehtosopimusta.

Palkan lisäksi Piispalan työntekijöille on tarjolla ravintoetu verotusarvolla, mahdollisuus kuntokampanjaetuihin sekä vapaa-ajalle upeat puitteet ja mahdollisuudet harrastaa monipuolista liikuntaa. 

Lisätietoja työpaikasta saat Piispalan nykyiseltä keittiöpäälliköltä Tarja Lehdolta p. 020 7694305 tai tarja.lehto@piispala.fi.

Hakuaika 31.12.2022 saakka. Hakemaan pääset OivaTyön kotisivuilta www.oivatyo.fi / avoimet työpaikat / Keittiöpäällikkö Piispalaan tai suoraan tästä linkistä: https://oivatyo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=201

Osaamisalue:

OivaTyö Oy

OivaTyö Oy löytää yrityksille työntekijöitä ja tekijöille töitä! Kauttamme hoituu rekrytoinnit ja henkilöstövuokraus. Toimimme nopeasti, vastuuntuntoisesti ja luotettavasti. Meillä on työllisyystoimijana kotikenttäetu pohjoisessa Keski-Suomessa ja sen naapurikunnissa! Olemme notkeita ja avoimia uusille ehdotuksille. Tutustu www.oivatyo.fi