Haemme joukkoomme 

Talous- ja rahoitusjohtajaa

 

Talous- ja rahoitusjohtajana vastaat yliopistomme talouden suunnittelusta, toimintojen kehittämisestä sekä raportoinnista. Tehtäviisi kuuluu yliopistomme talousarvioon, tilinpäätökseen sekä varainhoitoon ja rahoitukseen liittyviä vastuutehtäviä. Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä yliopistomme rehtorin ja hallituksen kanssa. Talous- ja rahoitusjohtaja on yliopistopalvelujen johtoryhmän jäsen sekä pysyvä asiantuntija yliopiston johtoryhmässä. Johtosäännön mukaan hän toimii hallintojohtajan sijaisena. Talous- ja rahoitusjohtaja johtaa Talouspalveluyksikköä ja toimii yksikön esimiehenä. Talous- ja rahoitusjohtajan esimiehenä toimii hallintojohtaja. 

Toivomme soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi vankkaa kokemusta ja osaamista talouden ja rahoituksen johtamisesta, kykyä strategiseen ajatteluun ja laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen sekä valmiutta yhteistyöhön ja ratkaisuja hakevaan toimintaan eri intressiryhmien ja potentiaalisten kumppanien kanssa.

Edellytämme myös vahvaa kiinnostusta ja osaamista henkilöstöjohtamiseen. Tehtävässä toimivan odotetaan osaavan tunnistaa ja hyödyntää erilaisia yliopiston käytettävissä olevia rahoituslähteitä, mukaan lukien kansainväliset rahoitusmahdollisuudet. Tehtävässä onnistumistasi tukevat laskentatoimen ymmärrys ja kokemus, valmius digitalisaation hyödyntämiseen, hyvä englannin kielen taito sekä ymmärrys yliopistojen toimintalogiikasta.

Hakemukset ja tehtävän tiedot oheisen hakupainikkeen kautta 12.9.2019 mennessä.

Itä-Suomen yliopisto

Osaamisalue: ,

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista monialaisista tiedeyliopistoista.

Tarjoamme opetusta lähes sadassa pääaineessa. Työllistämme 2 500 henkilöä ja yliopistoyhteisöömme kuuluu noin 15 500 perustutkinto-opiskelijaa ja yli 15 000 aikuisopiskelijaa. Toimimme Joensuussa ja Kuopiossa. Kansainvälisissä yliopistojen vertailuissa sijoitumme maailman parhaiden joukkoon.