Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Hyvinvointialue työllistää noin 2 500 henkeä ja on yksi alueen suurimmista työnantajista. 

Tule kesätöihin ikääntyneiden asumispalveluyksiköihin Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle! Tarjoamme kesätöitä nuorille, jotka ovat työsuhteen alkaessa 14–16-vuotiaita.

Kesätyössä työtehtäviisi kuuluu mm. seurustelua ja ulkoilua asukkaiden kanssa, ruokailussa avustamista sekä keittiö- ja pyykkihuoltotehtäviä.

Arvostamme taitoa mahdollistaa asukkaillemme oman näköinen, hyvä arki, huomioiden asukkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet. Juuri sinä voit olla meidän uusi hoitotyön opiskelija! Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja huolellisen perehdytyksen. Panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. 

Kun täytät hakemusta, voit kirjoittaa työkokemuksiisi TET-harjoittelut. Hakemuksessa on hyvä mainita kursseja, joita olet suorittanut. Valitse listalta kaikki ne yksiköt, joissa sinulla on mahdollisuus työskennellä. Jos haluat lisätietoja kesätyöstä tai jostain yksiköstä, ota yhteyttä kyseisen paikan yhteyshenkilöön.

Palkkaus määräytyy HYVTES:n mukaisesti. Työaika on 30 h/vko. Kesätyöjakson pituus on neljä viikkoa ja palkka 1028 e/ 4 vko. Kesätyöt ovat päivätyötä pääasiassa koulujen kesäloma-ajalla.

Hakuaika päättyy 30.4.2023 klo 14.00. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Onnea työnhakuun! ☺

Lisätietoja antavat ympärivuorokautisessa palveluasumisessa:

Askola: Mäntyrinne, Riikka Moilanen puh 040 527 6130 riikka.moilanen@itauusimaa.fi

Myrskylä: Ryhmäkoti Väinölä, Päivi Aaltonen puh 040 158 9082, paivi.aaltonen@itauusimaa.fi

Pukkila: Onninkodit, Soili Kosola puh 040 528 3857, soili.kosola@itauusimaa.fi

Loviisa:

Porvoo:

Sipoo:

Tavallinen palveluasuminen

Du hittar den svenskspråkiga annonsen här: https://itauusimaa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=339

Osaamisalue: