Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Kiertävä laitoshuoltaja

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 05.06.2023, 9:00
  • Suljettu 19.06.2023, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiertävä laitoshuoltaja

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee KIERTÄVÄÄ LAITOSHUOLTAJAA määräaikaiseen toimeen 26.6. – 31.12.2023 tai aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa 26.6. tai aikaisemmin mikäli sopiva hakija löytyy.

Kiertävän laitoshuoltajan tehtävässä vaihdat työpistettä aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Työskentelet lähtökohtaisesti Porvoon alueella, kohteina ovat muun muassa alueen terveyskeskukset ja palvelutalot. Työkohteet ja työvuorot ovat erilaisia, joten on tärkeää, että suhtaudut joustavasti vaihteleviin työtehtäviin ja muuttuviin tilanteisiin. 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin taito katsotaan eduksi. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2253,60 e/kk + mahdolliset vuorotyö- ja muut lisät. Työ on kaksivuorotyötä ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä työn liikkuvan luonteen vuoksi.

Pyydämme jättämään hakemukset 16.6. mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa puhtaanapitovastaava Meri Salmi meri.salmi@itauusimaa.fi tai 040 554 0848 

Osaamisalue: