Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Lähihoitaja, kotihoito (Myrskylä, Pukkila)

  • Sijainti Pukkila
  • Julkaistu 11.09.2023, 15:30
  • Suljettu 06.10.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, kotihoito (Myrskylä, Pukkila)

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut alueen noin 100 000 asukkaalle 1.1.2023 alkaen. Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Hyvinvointialue työllistää yli 2 600 alan ammattilaista ja on yksi alueen suurimmista työnantajista.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee vakituiseen työsuhteeseen LÄHIHOITAJIA. Tehtävät sijoittuvat ensisijaisesti kotihoitoon Myrskylä-Pukkila alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Pukkilan ja Myrskylän alueen kotihoidossa pääset tekemään itsenäistä hoitotyötä ikääntyneiden parissa. Työ on monipuolista ja liikkuvaa, maisema vaihtuu ja työtehtävät sen mukana. Olet ehkä jo konkari tai vastavalmistunut, meillä saat aidon mahdollisuuden onnistua yhdessä työkavereiden kanssa. Kotihoidossa työskennellessäsi tarjoat turvaa ja hoivaa, ja pääset omalla persoonallasi piristämään asiakkaiden päivää. Kotihoidossa toteutat asiakkaan kokonaisvaltaista hoitotyötä yhdessä asiakkaan, omaisten ja tiimisi sekä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työn laadukas hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen toimintaan. Työ on siis itsenäistä, mutta et tee sitä yksin.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi perushoitajatutkinto. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat työn liikkuvan luonteen vuoksi välttämättömiä. 

Sopimusala: SOTE sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus. Työ on jaksotyötä, vuorotyönluonteista. Työvuorot ovat pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja. Tehtäväkohtainen palkka on 2483,53 euroa/kk + mahdolliset lisät. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. 

Pyydämme jättämään hakemukset viimeistään 2.10.2023 klo 12. Tarvitsemme uusia työntekijöitä jo hakuaikana, joten aloitamme haastattelut heti. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja antaa Sandra Riipi 040 630 0856  tai sandra.riipi@itauusimaa.fi

Osaamisalue: