Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Lähihoitajat Suvikuja ja Suvituuli

  • Sijainti Sipoo
  • Julkaistu 03.01.2023, 16:00
  • Suljettu 10.05.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitajat Suvikuja ja Suvituuli

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi? Oletko meidän uusi työkaveri?

Etsimme tiimeihimme kolme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työhön, aloitus 1.6.2023 tai sopimuksen mukaan. 

Sekä Suvikuja että Suvituuli ovat 15-paikkaisia muistisairaille ja fyysisesti monisairaille ympärivuorokautista asumispalvelua tarjoavia kodinomaisia yksiköitä, jotka sijaitsevat Sipoon Nikkilässä. Haemme lähihoitajia sekä Suvikujalle että Suvituuleen. Työpaikka kuuluu Itä-Uudenmaan Hyvinvointialueeseen.

Lähihoitajan tehtävässä painopisteenä on toteuttaa asukkaille heille tärkeätä oman näköistä mielekästä arkea ja viihtyvyyttä turvallisessa ympäristössä. Yksikössä painotetaan toimintatapana itseohjautuvuutta. Etsimme lähihoitajaa, jolla on aito halu työskennellä vanhusten ja heidän perheidensä kanssa. Toivomme, että olet joustava tiimityöskentelijä, aktiivinen ja aloitteellinen ja tuot työpaikalle positiivista mieltä. 

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä työhyvinvoinnin tuen. Kaikki työporukassa ovat osallisena työn sujuvuuteen, inspiroivat toisiaan ja vaikuttavat yhdessä työyhteisön hyvään fiilikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto suuntauksena mielellään vanhustyön, sairaanhoidon ja huolenpidon tai kuntoutuksen koulutusohjelma. Edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan molempien kotimaisten kielen taito. Lisäksi aikaisempi työkokemus  asumispalveluympäristöstä on eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ on kolmivuorotyötä ja tehtäväkohtainen palkka on 2362,63 €/kk + mahdolliset lisät. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 10.5.2023 klo 12 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Hakuaikaa on jatkettu. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tina Lindgren tina.lindgren(at)itauusimaa.fi tai 040 191 4515

Osaamisalue: