Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Ohjaaja, kesätyö, vammaispalvelut (Porvoo, Askola)

  • Sijainti Askola
  • Julkaistu 25.01.2023, 10:00
  • Suljettu 01.06.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, kesätyö, vammaispalvelut (Porvoo, Askola)

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palveluista siirtyi kunnilta hyvinvointialueelle 1.1.2023. Hyvinvointialue työllistää noin 2 500 henkeä ja on yksi alueen suurimmista työnantajista.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee OHJAAJIA kesätyöhön vammaispalveluihin 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan, eri pituisiin työsuhteisiin.

Olet sitten kokenut sote-alan ammattilainen tai kasvamassa sellaiseksi, tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä kehitysvamma-alalle asumispalveluihin Porvooseen tai Askolaan.  

Ohjaajan tehtävässä pääset tukemaan ja auttamaan eri-ikäisiä asiakkaita vaihtelevissa arjen toiminnoissa ja heille tärkeiden asioiden toteuttamisessa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Ohjaajana sinulla on aidosti aikaa kohdata asiakas ja asiakkaan erityistarpeet. Työ on vaihtelevaa ja ihmisläheisessä työssä ei ole valmiiksi käsikirjoitettuja päiviä.

Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä voit myös olla kehitysvamma-alan uusi nouseva tähti. Tarvitset tehtävässä hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä asiakaslähtöistä työotetta. Lisäksi positiivista on, jos sinulla olisi jo osaamista puhetta tukevista ja korvaavista kommunikointimenetelmistä, autismikuntoutuksesta tai mielenterveystyöstä. Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja huolellisen perehdytyksen. Panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Työ on kaksi/kolmevuorotyötä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. 

Täytä lyhyt hakemus 31.5. mennessä tai ota rohkeasti yhteyttä suoraan toimintayksiön esihenkilöön:

Pirjo Mikkola 040 304 7118, pirjo.mikkola@itauusimaa.fi (Askola: Mäntyrinteen asumispalvelut,  Porvoo: Tilapäishoito Päivänsäde ja Ryhmäkoti Sinikuusi)

Katja Norrila 040 304 8023, katja.norrila@itauusimaa.fi (Porvoo: Ryhmäkoti Peuralaakso, Ryhmäkoti Oravamäki, Ryhmäkoti Kymppi, Ryhmäkoti Jooseppi)

Päivi Hietanen 040 304 7380 paivi.hietanen@itauusimaa.fi (Porvoo: Ryhmäkoti Omenatarha)

Osaamisalue: