Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Ohjaaja, Omenatarhan asumispalvelut, vammaispalvelut

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 03.05.2023, 15:00
  • Suljettu 31.05.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, Omenatarhan asumispalvelut, vammaispalvelut

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palveluista siirtyi kunnilta hyvinvointialueelle 1.1.2023. Hyvinvointialue työllistää noin 2 500 henkeä ja on yksi alueen suurimmista työnantajista.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee kahta OHJAAJAA vammaispalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 5.6.2023 – 24.3.2024 ja 5.6.2023-19.5.2024

Terveisiä Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen Omenatarhan asumispalveluista! Olet sitten kokenut sote-alan ammattilainen tai kasvamassa sellaiseksi, tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä kehitysvamma-alalle.

Meidän työpäivämme saattavat koostua esimerkiksi leffateatteri-, ravintola-, keilailu-, kylpylä-, lavatanssi-, eläintarha-, huvipuisto-, uimahalli-, luontopolku-, tai ihan mitä ikinä keksitäänkin, retkistä. Toisaalta meidän arkemme täällä asiakkaidemme kotona, ryhmäkodilla, koostuu myös arjen ihan tavallisista asioista kuten saunomisesta, kauppareissuista, ruoanlaitosta, pyykinpesusta, kävelylenkeistä, telkkarin katselusta ym. yhdessä asiakkaidemme kanssa, heitä ohjaten.

Jos sinulla itselläsi on joku harrastus tai kiinnostuksen kohde, pystyt hyödyntämään sitä työssäsi. Asiakkaamme lähtevät mielellään mukaan kaikenlaisiin aktiviteetteihin. Ja meillä on käytössä myös oma yhdeksän paikkainen auto, joka mahdollistaa paljon ja jolla pääsemme sujuvasti, vaikka ex tempore reissuille. Jos asiakastyö on sinulle se juttu, niin täällä meidän yksikössämme asiakkaalle on aikaa. 

Asiakkaita meidän kahdessa eri talossa on yhteensä kymmenen. Asiakkaamme ovat autisminkirjolla, joten työ ei ole fyysisesti kuormittavaa. Ajoittain työhön kuuluu haastavia tilanteita, aggressiivisuutta ja myös väkivaltaa. Mutta meillä on monenlaisia keinoja asioiden ennaltaehkäisyyn ja tiiminä tuemme toisiamme.  

Siitä tiimistä lisää. Sovit täydellisesti porukkaan, jos olet huumorintajuinen, rento ja pitkäpinnainen etkä suhtaudu itseesi ja elämään turhan vakavasti. Sellaisia mekin olemme ja puhallamme yhteen hiileen. Olemme töissä asiakkaidemme kotona, joten positiivisen ilmapiirin luominen on tärkeää. Ole ihmeessä yhteydessä meidän esihenkilöömme, jos koit ahaa elämyksen tätä lukiessa. Toivottavasti nähdään pian täällä Omppulassa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi perushoitajatutkinto (laillistus JulkiTerhikki), mutta myös alan opiskelijat huomioidaan. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.  Työ on kaksi/kolmevuorotyötä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. 

Hakemukset pyydetään jättämään 31.5.2023 klo 14 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa yksikön esihenkilö Päivi Hietanen 040 304 7380 paivi.hietanen@itauusimaa.fi

Osaamisalue: