Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja / Sjukskötare (Mäntyrinne, Askola)

  • Sijainti Askola
  • Julkaistu 16.02.2023, 9:00
  • Suljettu 31.03.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja / Sjukskötare (Mäntyrinne, Askola)

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut alueen noin 100 000 asukkaalle 1.1.2023 alkaen. Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Hyvinvointialue työllistää noin 2 500 alan ammattilaista ja on yksi alueen suurimmista työnantajista.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen ikääntyneiden palvelut etsii nyt SAIRAANHOITAJAA lyhytaikaisosastolle määräaikaiseen sijaisuuteen syyskuulle 2024 saakka. Aloitus 11.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Sijoituspaikkana on asumisyksikkö Mäntyrinne Askolassa.

Mäntyrinne on Askolassa sijaitseva asumisyksikkö jossa on 20 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 10 lyhytaikaispaikkaa, joista 8 paikkaa on lyhytaikaista kuntoutuspaikkaa ja 2 intervallipaikkaa. Tarjoamme asukkaillemme heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtevää turvallista hoitoa ja asumista kodikkaassa ympäristössä. Toimintamme painopiste on asukkaan mielekäs arki, jossa asukas on mukana omien voimavarojensa mukaan.

Kannustamme työyhteisössämme toisiamme hyvässä hengessä. Tarjoamme mahdollisuuden koulutuksiin ja olemme valmiita kehittymään. Täällä pääset tuomaan esille omat vahvuutesi ja taitosi vanhustyössä käytännössä. Työntekijöidemme erilaisuus on meille voimavara ja rikkaus, jonka avulla voimme tarjota asukkaillemme monitaitoisen hoitohenkilökunnan. Arvostamme erityisesti hyviä kohtaamistaitoja.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto sekä soveltuvuus tehtävään. Lisäksi vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen taito. Perehtyneisyys vanhustyöhön ja alan työkokemus katsotaan eduksi. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2700,86 euroa + mahdolliset lisät. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 31.3.23 klo 12 mennessä oheisen linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ansa Bergheim, puh 040 4899780,  ansa.bergheim@itauusimaa.fi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Osaamisalue: