Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Sommararbete, boendeservice för personer med funktionsvariation (Borgå, Sibbo)

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 20.03.2023, 8:00
  • Suljettu 31.05.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sommararbete, boendeservice för personer med funktionsvariation (Borgå, Sibbo)

Östra Nylands välfärdsområde omfattar sju kommuner: Askola, Borgå, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Pukkila och Sibbo. Ansvaret för social- och hälsovårdens och räddningsväsendets tjänster övergick från kommunerna till välfärdsområdet 1.1.2023. Välfärdsområdet sysselsätter omkring 2 500 personer och är en av de största arbetsgivarna i regionen.

Vi söker SEMESTERVIKARIER till serviceboende med heldygnsomsorg för personer med funktionsvariation: Vårdare och vårdbiträden och studerande inom vårdbranschen eller ifall du helt enkelt är intresserad av vårdarbete trots att du inte har utbildning inom området.

Vi uppskattar din förmåga att möjliggöra en personlig och god vardag för våra servicetagare samt beakta deras individuella behov och önskemål. Vi ser också som fördel arbetserfarenhet av arbete med personer med funktionsvariationer, men det är inte en nödvändighet, eftersom just du kan vara vårt nya, stigande vårdproffs! Vi erbjuder dig trevliga kolleger och omsorgsfull introduktion.

Om du identifierade dessa egenskaper hos dig själv, ta tag i den här möjligheten! Var du jobbar beror på din kompetens och ditt intresse. Vilken arbetsenhet passar dig bäst?

Behöriga vårdare arbetar i tre skift, och vårdbiträdena arbetar i två skift. Om du så önskar får du göra långa arbetspass, vilket möjliggör längre ledigheter. I arbetet krävs det vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Vi förutsätter flexibilitet, en ansvarsfull attityd, samarbetsförmåga och en förmåga att fungera som medlem i en multiprofessionell arbetsgrupp. Kunskaper i båda inhemska språken anses meritande.

Sök en plats så fort som möjligt, men senast 31.5.2023 kl. 12. Vi intervjuar och anställer medan ansökningsprocessen pågår. Vid frågor svarar nedanstående personer på dessa.

Borgå:

Utterbäcks serviceenhet: Kerstin Hellroos 044 358 1155

Centrumbackens serviceenhet: Anders Skog 050 315 4898

Björnbackens serviceenhet: Alexandra Vuokkovaara 044 758 1385

Sibbo:

Åbackens serviceenhet: Natalie Karlsson 044 458 1722

Osaamisalue: