Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Sommarvikarier, serviceboende (Askola, Mörskom, Pukkila, Lovisa, Borgå, Sibbo)

  • Sijainti Askola
  • Julkaistu 31.05.2023, 12:00
  • Suljettu 30.06.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sommarvikarier, serviceboende (Askola, Mörskom, Pukkila, Lovisa, Borgå, Sibbo)

Sommarvikarier, vanligt serviceboende samt serviceboende med heldygnsomsorg

Östra Nylands välfärdsområde omfattar sju kommuner: Askola, Borgå, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Pukkila och Sibbo. Ansvaret för social- och hälsovårdens och räddningsväsendets tjänster övergick från kommunerna till välfärdsområdet 1.1.2023. Välfärdsområdet sysselsätter omkring 2 500 personer och är en av de största arbetsgivarna i regionen.

Vi söker SEMESTERVIKARIER till serviceboende med heldygnsomsorg och till vanligt serviceboende: närvårdare, sjukskötare/hälsovårdare, omsorgsassistenter och studerande inom vårdbranschen. Det är också möjligt att göra inhopp!

Vi uppskattar din förmåga att möjliggöra en personlig och god vardag för våra boende beaktande deras individuella behov och önskemål. Vi uppskattar också erfarenhet av arbete med äldre, men det är inte en nödvändighet, eftersom just du kan vara vårt nya, stigande vårdproffs! Vi erbjuder dig trevliga kolleger och omsorgsfull introduktion. Vi satsar på arbetshälsa och säkerhet.

Om du identifierade dessa egenskaper hos dig själv, ta tag i den här intressanta möjligheten! Var du jobbar beror på din kompetens och ditt intresse. Vilken arbetsenhet passar dig bäst?

Närvårdarna arbetar i tre skift, sjukskötarna arbetar dagtid och omsorgsassistenterna arbetar i två skift. Om du så önskar får du göra långa arbetspass, vilket möjliggör längre ledigheter. I arbetet krävs det vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. 

Vi förutsätter flexibilitet, en ansvarsfull attityd, samarbetsförmåga och en förmåga att fungera som medlem i en multiprofessionell arbetsgrupp. Kunskaper i båda inhemska språken anses meritande.

Avlöning från 1.6.2023: sjukskötare 2741,37 e/mån, närvårdare 2363,70 e/mån, omsorgsassistent 2086,59 e/mån.

Sök en plats så fort som möjligt, men senast 30.6.2023 kl. 12. Vi intervjuar och anställer medan ansökningsprocessen pågår.

Upplysningar angående serviceboende med heldygnsomsorg:

Askola Mäntyrinne, Riikka Moilanen puh 040 527 6130 riikka.moilanen@itauusimaa.fi

Mörskom Grupphemmet Väinölä, Päivi Aaltonen, tfn 040 158 9082, paivi.aaltonen@itauusimaa.fi

Pukkila Onnihemmen, Soili Kosola, tfn 040 528 3857, soili.kosola@itauusimaa.fi

Lovisa:

Borgå:

Sibbo:

Vanligt serviceboende:

Osaamisalue: