Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Talterapeut (Borgå)

  • Sijainti Porvoo
  • Julkaistu 16.08.2023, 15:00
  • Suljettu 13.09.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Talterapeut (Borgå)

Östra Nylands välfärdsområde omfattar sju kommuner: Askola, Borgå, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Pukkila och Sibbo. Ansvaret för social- och hälsovårdstjänsterna och räddningsväsendet övergick från kommunerna till välfärdsområdet den 1.1.2023. Välfärdsområdet sysselsätter över 2 600 personer och är en av de största arbetsgivarna i området.

Är du vår nya talterapeut?

Östra Nylands välfärdsområde söker svenskspråkig TALTERAPEUT FÖR BARN för fast anställning. Arbetet inleds enligt överenskommelse och uppgiften är i första hand placerad i Borgå.

Östra Nylands välfärdsområde har inrättat en resultatenhet för medicinsk rehabilitering. Den medicinska rehabiliteringen för barn utgör en del av denna multiprofessionella verksamhet. I ditt arbete som talterapeut gör du bedömningar samt utför individuell och gruppbaserad rehabilitering, i regel på mottagningen men det finns även möjlighet till distansmottagning. Vid behov gör vi handledningsbesök i barnets vardagsmiljö. Den största klientgruppen är barn under skolåldern. I vårt arbete beaktar vi barnets och familjens helhetssituation hjälp av multiprofessionell expertis. Medicinsk rehabilitering för barn omfattar utöver talterapi även ergoterapeuters och psykologers tjänster för barn och deras familjer. Hos oss är du en del av en sporrande arbetsgemenskap där ingen lämnas ensam och alla får rikligt med kollegialt och multiprofessionellt stöd. 

Vi önskar att du har ett entusiastiskt arbetssätt och god interaktionsförmåga. Du har beredskap att arbeta i en multiprofessionell arbetsgemenskap och deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten och våra tjänster. Du har förmåga att arbeta självständigt och fatta beslut. I egenskap av talterapeut kan du utveckla verksamheten och uppgiftsbeskrivningen. Vi stöder din yrkesutveckling genom god inskolning och erbjuder möjlighet att delta i tilläggsutbildningar inom branschen. 

Behörighetskravet är behörighet som legitimerad talterapeut (FM). Villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt Arbets- och tjänstekollektivavtalet för social- och hälsovårdssektorn (SH-avtalet). I arbetsförhållandet tillämpas en prövotid på sex månader. Den uppgiftsrelaterade lönen är 3950,00 e/mån och vi arbetar i allmän arbetstid (flexibel). 

För uppgiften krävs vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Den person som väljs, bör före mottagandet av befattningen visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Om behöriga sökande saknas, beaktas även studerande som är i slutskedet av sina studier för ett tidsbundet anställningsförhållande.

Vi förutsätter utmärkta kunskaper i svenska och tillfredsställande kunskaper i finska. För att klara av jobbet krävs att man behärskar finska i praktiken, både i tal och skrift. Vi erbjuder dig också en möjlighet att utveckla dina språkkunskaper. Vi kan också erbjuda möjlighet till deltidsanställning eller visstidsanställning! 

Skicka din ansökan senast 13.9.2023 kl. 16.00. Ring modigt och fråga mer! Vi inleder intervjuerna under ansökningstiden.

Mer information om uppgiften ger chef Emmy Hellroos 040 184 1305 eller emmy.hellroos@itauusimaa.fi och talterapeut Solveig Nystedt 040 593 9650 eller solveig.nystedt@itauusimaa.fi 

Vi söker även en finskspråkig talterapeut: https://itauusimaa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=633

Osaamisalue: