Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Terveyskeskuslääkäri (Loviisa)

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 27.03.2023, 9:00
  • Suljettu 11.04.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Terveyskeskuslääkäri (Loviisa)

Tervetuloa terveyskeskuslääkäriksi Itä-Uudellemaalle!

Haemme virkaan TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ Itä-Uudenmaan itäiselle alueelle, avoinna on yksi (1) terveyskeskuslääkärin virka avosairaanhoitoon 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hyvinvointialueelle itäiseen alueeseen kuuluu Myrskylä, Pukkila, Askola, Loviisa ja Lapinjärvi, mutta ensisijaisesti haussa on lääkäri Loviisan toimipisteeseemme.

Etsimme yleislääkäriä, erikoistuvaa lääkäriä tai yleislääketieteen erikoislääkäriä. Avopuolella pääset työskentelemään monipuolisesti toimivassa moniammatillisessa ja inhimillisen kokoisessa työyhteisössämme.

Alueemme toimii HUS-alueen koulutusterveyskeskusjärjestelemässä. Meillä on aidosti kehitysmyönteinen ilmapiiri ja hyvät mahdollisuudet päästä itse vaikuttamaan työnkuvaan ja työaikaan. Meillä voit tehdä sekä konsultatiivista tiimityötä, että itsenäistä työtä. Terveysasemamme kiirevastaanotto on auki klo 8–16. Meillä on käytössämme HUSröntgen sekä HUSlab -palvelut, ja talosta löytyy myös fysioterapia sekä vuodeosasto.

Virkojen kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Palkkaus  on paikallisesti sovitun mukainen ja kilpailukykyinen, alkaen 6 889,08 €/kk riippuen kokemuksesta, koulutuksesta ja työnkuvasta. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja. Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä kuukauden kuluessa virkasuhteen aloittamisesta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa itäisen alueen ylilääkäri Marika Ylärakkola marika.ylarakkola@itauusimaa.fi  p. 040 665 1825.

Osaamisalue: