HR Tukku Oy

Kahvi- ja välipala-automaattien laitehoitaja, KESÄTYÖ PK-seutu

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.01.2024, 12:00
  • Suljettu 02.02.2024, 13:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kahvi- ja välipala-automaattien laitehoitaja, KESÄTYÖ PK-seutu

Selecta on Euroopan johtava Food Tech-tarjoaja, joka tarjoaa korkealaatuista kahvia ja innovatiivisia valmisruokaratkaisuja työpaikoilla ja julkisissa tiloissa. Selecta Finland Oy on osa Selecta Groupia ja Suomessa meillä työskentelee n. 140 henkilöä erilaisissa työtehtävissä.

Oletko iloinen ja energinen tiimipelaaja, joka nauttii myös itsenäisestä työskentelystä? Hienoa nyt sinulla on mahdollisuus liittyä joukkoomme. Lue lisää: www.selecta.com

 

Etsimme nyt

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ KAHVI- JA VÄLIPALA-AUTOMAATTIEN LAITEHOITAJIA , PK-seudun toimialueelle.

Asiakkaamme etsii innokkaita ja motivoituneita kesätyöntekijöitä tukemaan toimintaansa kesäkaudella. Tärkein työtehtäväsi on huolehtia asiakkaidemme kahvikoneista ja muista automaateista sekä ylläpitää erinomaista asiakastyytyväisyyttä vastuualueellesi kuuluvilla asiakkailla. Päivittäisessä työssäsi kierrät itsenäisesti asiakkaillamme huolehtien kahvi- ja muiden automaattien puhtaudesta sekä asiakkaan tilaamien tuotteiden viemisestä paikan päälle. Toimit yhteistyössä varastohenkilökuntamme, huoltoteknikkojemme sekä muiden asiakasvastaavien kanssa, varmistaen asiakkaalle luvatun palvelukokonaisuuden toteutumisen.

Asiakkaallamme toimitaan laatu- ja ympäristösertifikaattien vaatimusten mukaisesti, joten olet myös vastuussa omalta osaltasi laatustandardiemme täyttymisestä, jätteiden asianmukaisesta kierrätyksestä sekä ajoreittisi järkevästä suunnittelusta.

Tulemme tarjoamaan työssä onnistumisen kannalta tärkeän ja perehdytyksen työhön. Aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä et näin ollen tarvitse.

Työsuhteet PK-seudun alueella ovat eri mittaisia ja ajoittuvat  touko-syyskuulle. Työaika on pääsääntöisesti arkisin ja palkkaus on työsuhteen alussa kaupan alan työehtosopimuksen mukainen.

 

TOIVEEMME SINULLE

  • Positiivista asennetta ja halua oppia uutta.
  • Itsenäistä ja järjestelmällistä työskentelykykyä ottaen vastuuta siitä, että työt suoritetaan huolella loppuun asti.
  • B-ajokorttia (manuaali).
  • Halukkuutta liikkuvaan työhön  PK-seudulla.
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista / sujuvaa englannin kielen osaamista ja välttävää suomen kielen osaamista.

TARJOAMME SINULLE

  • Liikkuvan, vaihtelevan ja itsenäisen työn erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa.
  • Mukavan ja energisen työympäristön.
  • Innostuneet ja työtäsi tukevat kollegat.
  • Paahdon verran parempaa kahvia.

 

Rekrytointia hoitaa HR Tukku Oy:n Iina Haverinen +358 50 505 8509.

 

HR Tukku Oy on vuonna 2023 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on syntynyt kahden kokeneen henkilöstöpalvelualan ammattilaisen ideasta tuoda markkinoille todellista yrittäjähenkisyyttä ja alan parhaita käytäntöjä. Tämä näkyy sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme parempana palveluna ja aitona kumppanuutena. Meillä ei kelloa katsota, jos joko työntekijämme tai asiakkaamme apuamme tarvitsee.

Työntekijänä tai -hakijana voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä. Tunnemme asiakkaamme ja heidän toimialansa. Varmistamme aina sovitun mukaiset työolosuhteet ja että saat vähintään TESin mukaista palkkaa. Pyrimme tosin aina maksamaan mahdollisimman hyvän ja työehtosopimuksia paremman korvauksen työpanoksestasi. Olet meille toimintamme perusedellytys ja prioriteettimme nro 1.

Osaamisalue: ,