Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme lähes 6 000 työntekijää. Julkaisemme yli 90 lehti- ja verkkomediaa. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com.

 

 

Jakelusepät Oy on Päijät-Hämeessä ja Pohjois-Savossa toimiva jakeluyhtiö, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Pääpalvelumme on varhaisjakelu. Jaamme sanomalehtiä, kirjeitä, aikakauslehtiä, kaupunkilehtiä, mainoksia sekä pienpaketteja pääosin aamuyön varhaisina tunteina.

Meitä jakeluseppiä on n. 600 kpl:tta ja tämän henkilömäärän lisäksi työllistämme alihankkijoita ja yrittäjiä. Suuren henkilöstömäärän takia meillä on avoinna koko ajan varhaiskantopiireillä monenlaisia lomituksia, vapaapäivänvuorotuksia tai vakituista (6 työyötä viikossa) työtä Päijät-Hämeen alueella.

Varhaisjakajan työ on aamuyöllä yksin tehtävää jakotyötä omalla autolla.  Pääosin yötyö alkaa klo 1-2, mutta meillä on myös tarjolla piirejä, jotka alkavat klo 3.00. Työhön ja reittiin perehdytetään hyvin ennen ensimmäistä omaa työyötä. Apunasi koko yön ajan on jakelupäivystäjä, joka sijaitsee fyysisesti Lahdessa.

Työ alkaa lähtösolusta, johon kaikki lähialueiden piirien jakajat kokoontuvat aamuyöllä noutamaan ja pakkaamaan oman piirin jakotuotteet. Oman piirin reittiohjeet ja jaettavat osoitteet löydät työnantajan tarjoamasta jakokännykästä. Lisäksi työnantaja tarjoaa; etupenkin suojan, jakolaukut, työkäsineet, leikkurit, liukastumisen estosuojat kenkiin, hengityssuojaimet, heijastinliivit sekä otsa- ja taskulamput. 

Työ sopii monenlaiselle hakijalle; ensimmäiseksi työpaikaksi ilman aiempaa kokemusta, eläkkeen oheen tehtäväksi lisätyöksi, opiskelijalle, vanhempainvapaalla olijalle ja toki jos fyysinen kunto on kohdillaan niin työtä voi tehdä myös päätyön tyyppisesti ottamalla joka yöksi 2 jakopiiriä.

Jakajan palkka muodostuu Medialiiton määrittämän työehtosopimuksen mukaisesta tuntipalkasta, joka kattaa kulkemisen ja sanomalehtien jakamisen;

0-1 vuotta 9,28€ + yötyölisä 0,83€/h (10,11€/h)

1-5 vuotta 9,87 €/h+ yötyölisä 0,83€/h (10,70€/h)

Tuntipalkan lisäksi vaihtelevat jakelumäärät muita jakotuotteita (osoitteelliset tuotteet, mainokset, kaupunkilehdet) piirillä korvataan kpl korvauksina.

6 yötä viikossa autolla kaupunki alueella jakava  työntekijä saa piirimäärästä (1-2 piiriä) riippuen bruttona n. 500-2000 € kuukaudessa. (Tämä sisältää myös verottoman kilometrirahan).

Yötyön vastapainona 6 yötä viikossa tekevällä varhaisjakajalla on vuosilomaa 6 vkoa (joista 1 vko talvilomaa).

Etsimme tällä hetkellä Lahden alueelle tekijöitä erilaisiin työsuhteisiin, laita hakemusta ja kerro millaista työtä etsit ja kuinka paljon tai ota yhteyttä jakeluesimiehiin 044 73 60 200.

Tervetuloa töihin.

Osaamisalue: