Jämsä on toimelias ja kehittyvä noin 20 500 asukkaan kaupunki eteläisessä Keski-Suomessa, keskeisellä sijainnilla ja loistavien kulkuyhteyksien varrella. Kaupungin kivijalkoja ovat vahva teollisuus ja monipuolinen matkailu- ja palvelusektori.

Haluatko toimia näköalapaikalla julkisen ja yksityisen terveydenhuoltojärjestelmän rajapinnassa ja olla vaikuttamassa tulevaisuuden sote-järjestelmän rakentamiseen? Oletko muutokseen motivoiva ja koet paloa sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseen? Jos vastasit kyllä, saatat olla meidän uusi 

HALLINTOYLILÄÄKÄRIMME

Tarjoamme sinulle tilaisuuden osallistua tulevaisuuden maakunnan rakentamiseen sekä jämsäläisen hyvinvoinnin edistämiseen. Jämsä on miellyttävä paikka tehdä työtä ja asua nopeiden yhteyksien päässä maakuntakeskuksista, mutta ilman ruuhka-Suomen hälyä. Asumiskustannuksemme ovat edulliset ja ympäröivä luonto sekä aktiivinen harrastustoiminta tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia myös vapaa-ajalle.

Jämsä kaupunki ja Kuhmoisten kunta muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Jämsä on järjestämisvastuussa alueen sosiaali- ja terveyspalveluista. Jämsä on toteuttanut maamme ensimmäisten kuntien joukossa sote-ratkaisun, jossa palvelujen tuottajana toimii yhteisyritys Jämsän Terveys Oy. Yhteisyrityksen tuotantovastuulla on noin 80 % Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveystoimen palveluista. 

Hallintoylilääkärinä keskeinen vastuualueesi on toimia yhteistoiminta-alueen johtavana lääkärinä ja ulkoistetun sote-tuotannon valvovana virkalääkärinä sekä terveyspalveluiden ja erikoissairaanhoidon tulosalueiden johtajana.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lääketieteen lisensiaatin tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrättyä laillistusta sekä riittävää hallinnollista kokemusta tai hallinnon koulutusta ja yleisen kielitutkinnon tasoa 6/ EVK-tasoa C2 oleva suomen kielen taitoa. Hakijan tulee esittää hakemusten yhteydessä kaikki sidonnaisuudet eri toimijoihin. 

Hallintoylilääkärin virka on kokoaikainen ja vakinainen. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, hakija voi esittää oman palkkatoiveen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan. 

Palvelussuhteen alussa viranhaltijan edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työterveyshuollon suorittamaan työhöntulotarkastukseen. Tarkastus sisältää huumausainetestin. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. 

Viranhaku tapahtuu tämän ilmoituksen sähköisellä lomakkeella 5.9.2019 klo 15 mennessä osoitteessa https://www.jamsa.fi/palvelut/tyo-ja-elinkeino.

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja Erkki Kainulainen, puh. 040 514 5879, erkki.kainulainen@jamsa.fi

Osaamisalue: