Jämsä on toimelias ja kehittyvä 20 000 asukkaan kaupunki eteläisessä Keski-Suomessa, keskeisellä paikalla ja loistavien kulkuyhteyksien varrella. Kaupungin kivijalkoja ovat vahva teollisuus ja monipuolinen matkailu- ja palvelusektori.

Haluatko toimia viranomaisena näköalapaikalla julkisen ja yksityisen sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmän rajapinnassa ja olla vaikuttamassa tulevaisuuden hyvinvointialueen rakentamiseen? Oletko muutokseen motivoiva ja koet paloa moniammatillisen soten kehittämiseen? Jos vastasit kyllä, saatat olla meidän uusi 

HALLINTOYLILÄÄKÄRIMME

Tarjoamme sinulle tilaisuuden osallistua tulevaisuuden soten rakentamiseen sekä hyvinvoinnin edistämiseen. Jämsä on miellyttävä paikka tehdä työtä ja asua nopeiden yhteyksien päässä maakuntakeskuksista, mutta ilman Ruuhka-Suomen hälyä. Asumiskustannuksemme ovat edulliset ja ympäröivä luonto sekä aktiivinen harrastustoiminta tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia myös vapaa-ajalle.

Jämsä kaupunki ja Kuhmoisten kunta muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Jämsä toimii ns. isäntäkuntana. Jämsä on toteuttanut maamme ensimmäisten kuntien joukossa sote-ratkaisun, jossa palvelujen tuottajana toimii julkisen ja yksityisen toimijan yhteisyritys. Jämsän Terveys Oy:n tuotantovastuulla on noin 70 % Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveystoimen palveluista. 

Hallintoylilääkärinä toimit terveyspalveluiden ja erikoissairaanhoidon tulosalueiden johtajana. Toimit yhteistoiminta-alueen terveyspalveluiden johtavana viranhaltijana valvoen yksityisiä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajia. Tehtäviisi kuuluu myös olla yhteistoiminta-alueen tartuntataudeista ja kuntoutuksesta vastaava lääkäri.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistettu lääkäri. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva erikoislääkärin tutkinto ja kokemus hallinnon tehtävistä. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Hakijan tulee esittää hakemusten yhteydessä kaikki sidonnaisuudet eri toimijoihin. 

Hallintoylilääkärin virka on kokoaikainen ja vakinainen. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää myös oman työaika- ja palkkatoiveen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan. 

Palvelussuhteen alussa viranhaltijan edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työterveyshuollon suorittamaan työhöntulotarkastukseen. Tarkastus sisältää huumausainetestin. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. 

Viranhaku tapahtuu tämän ilmoituksen sähköisellä lomakkeella perjantaihin 11.12.2020 klo 15 mennessä osoitteessa https://www.jamsa.fi/palvelut/tyo-ja-elinkeino.

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginjohtaja Hanna Helaste, puh. 0400 742 751, hanna.helaste@jamsa.fi ja sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Hellsten, puh. 040 183 6444, sari.hellsten@jamsa.fi

 

Osaamisalue: