Jämsä on toimelias ja kehittyvä noin 20 500 asukkaan kaupunki eteläisessä Keski-Suomessa, keskeisellä sijainnilla ja loistavien kulkuyhteyksien varrella. Kaupungin kivijalkoja ovat vahva teollisuus ja monipuolinen matkailu- ja palvelusektori.

Haluatko työskennellä tavoitteellisessa työyhteisössä ja kulttuurissa, puhtaiden vesistöjen ja luonnon ympäröimänä? Haluatko painaa sormenjälkesi meneillään olevaan kehitykseen ja tuoda vahvan visiosi kaupunkimme kehittämiseen? Onko intohimosi yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja ihmisten kohtaaminen? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi  

KAUPUNGINJOHTAJAMME

Tarjoamme sinulle

Kaupunginjohtajana keskeinen vastuualueesi on Jämsän elinvoiman ja jämsäläisten hyvinvoinnin edistäminen paikallisten vahvuuksien kautta. Kehität sidosryhmäsuhteita ja edustuksellista demokratiaa ja toimit kaupungin edunvalvojana. Kaupunginjohtajana toimit kaupunkiorganisaation ja konsernin operatiivisena johtajana.

Kaupunginvaltuusto on määrittänyt virkasuhteen pituudeksi 7 vuotta. Täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisia vaikuttamismahdollisuuksia sisältävän näkyvän roolin organisaatiossa, jossa henkilöstön kouluttautumista ja kehitystä tuetaan. Jämsä on miellyttävä paikka asua nopeiden yhteyksien päässä isoista keskuksista, mutta ilman ruuhka-Suomen hälyä. Asumiskustannuksemme ovat edulliset ja ympäröivä luonto sekä aktiivinen harrastustoiminta tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös vapaa-ajalle.

Odotamme sinulta

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa kokemusta tuloksellisesti johtamisesta. Olet muutokseen motivoiva ja innostava johtaja, ja koet intohimoa kaupunkimme kehittämiseen sekä ihmisten kohtaamiseen. Olet luontainen verkostojen ja yhteistyön rakentaja, etkä pelkää heittäytyä uusiin tilanteisiin. Kommunikoit vakuuttavasti eri kanavissa ja foorumeissa. 

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jorma Poti puh. 0400 354 974 ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Merja Lahtinen, puh. 040 847 8907. 

Jätäthän hakemuksesi 28.6.2019 klo 16 mennessä osoitteessa https://www.jamsa.fi/palvelut/tyo-ja-elinkeino. Rekrytointiprosessissa kumppaninamme toimii Psycon, joka myös käsittelee kaupunginjohtajan virkaa hakeneiden hakemuksia ja henkilötietoja. 

Osaamisalue: